דף הבית   >   נותני השירות   >   עובד בכר - ארגון וניהול אירועים   >   חוות דעת של yaara.ds

חוות דעת על עובד בכר - ארגון וניהול אירועים

yaara.ds
review gallery
את עובד הכרנו עוד בתחילת תהליך תכנון החתונה. בתור זוג מבולבל שלא כל כך ידענו איפה להתחיל אחרי שכבר ראינו שני גני אירועים - האחד לא לטעמנו והשני לא קרוב לתקציב שלנו. בפגישה שלנו עם עובד הוא עזר לנו לבנות תקציב נכון וחכם שלוקח בחשבון את כ-ל העלויות של אירוע, ויש המון דברים שלא חשבנו עליהם, לפי התקציב עובד המליץ לנו על מקומות שיתאימו מבחינה כלכלית וגם לסגנון שלנו. הליווי של עובד לאורך כל תהליך ארגון החתונה היה בלתי פוסק והיה זמין לכל השאלות שלנו ממש כל הזמן. התייעצנו איתו בנוגע לכמעט כל דבר אם זה בנוגע לאולם ואם בנוגע להתמקחויות מול ספקים שונים - עובד היה שם בשבילנו בכל רגע בתהליך גם בסמסים, גם בטלפון! סגרנו דרך עובד גם את אישורי ההגעה לאירוע שנעשו בקפדנות מאוד גדולה וקיבלנו דיווחים מיידיים לגבי כל אורח ובדיעבד היינו צריכים להתחייב לכמות שעובד המליץ (בסוף התחייבנו על יותר וגם אז עובד עזר לנו להפחית את התשלום מול האולם) לקראת האירוע הכנו לעובד רשימה מאוד מסודרת ומאוד מפורטת של כל הדברים שחשובים לנו ובמיוחד להורים שלנו בערב האירוע. עובד תקתק הכל בשבילנו וידענו באותו ערב שאנחנו בראש שקט לחלוטין בנוגע לכל דבר שביקשנו ממנו. לדוגמה: הכנתי בעצמי מרכזי שולחן ואלמנטים רבים של עיצוב - עובד דאג שכל דבר יהיה במקום ובסוף הערב שהכל ייאסף ולא יישכח באולם כמו שביקשנו! עובד דאג שכל האורחים יהיו מרוצים ולא עזב את האירוע עד שווידא שכל מה שכתבנו ברשימה התקיים! אנחנו ממליצים על עובד בחום רב! מאוד מרוצים מהשירות והליווי הבלתי פוסק שקיבלנו ממנו, ומאחלים לכל זוג שתהיה להם עזרה וראש שקט בחתונה כמו שלנו היה בזכות עובד! ...
תאריך קבלת השירות: 03/04/17
אהבתי: הליווי והקשב הבלתי פוסק! ההכוונה וההקשבה הרבה!
מחיר: 2,200
עובד בכר - ארגון וניהול אירועים
לפני 7 שנים
יערה ושי המדהימים
עברנו את כל התהליך ביחד מהפגישה הראשונה אי שם ביום שישי אחר הצהריים ועד ליום הגדול
לי היה כיף ואני בטוח שגם לכם
תודה רבה על כל המילים והמחמאות זה בהחלט נותן לנו כח להמשיך