דף הבית   >   נותני השירות   >   שיר קולטון - שמלות כלה   >   חוות דעת של Keren

חוות דעת על שיר קולטון - שמלות כלה

Keren
עם כל הקלישאות שמתלוות לחתונה, על החיבור עם שיר אני יכולה להגיד שזאת אהבה ממבט ראשון! איך שנפתחה הדלת של הסטודיו וראיתי את הפנים והחיוך שלה, הטוב לב, האצילות שלה, עוד לפני שמדדתי בכלל משהו הייתה לי הרגשה שהגעתי למקום הנכון, שהגעתי לבית שמכיל, שמבין, שנותן באמת את ההרגשה שלא משנה איזו מידה את, לא משנה איזה מבנה גוף יש לך, לא משנה כמה ק״ג העלית/הורדת/ שוב העלית שיר תגרום לך להרגיש הכי יפה שיש! ההבנה שלה את הגוף הנשי, המקצועיות הבלתי מתפשרת, הראייה הכוללת, הרצון הכנה והאותנטיות שאהיה הכלה היפה שיש שבו אותי בקסמיה! שיר עיצבה גם עבור אמא שלי את השמלה שלה וביחד עברנו מסע מרגש. שיר תמיד ידעה לנווט, להגיד את המילה הנכונה, להרגיע שצריך, להוסיף איפה שחסר. אפילו ביקשתי ממנה להיות שם עבורי ביום הכל כך מרגש בחיי והיא באה להלביש אותי, לוודא שכל תפר עומד במקום, שהכל נראה לא פחות ממושלם! היא פשוט קסם ואין אחת שלא תיכנס לסטודיו שלה ותרגיש כך! היא מגשימה חלומות ובאמת יודעת להתאים לכל אחת את השמלה שנכונה, מדוייקת, מחמיאה ותגרום לה להרגיש כמו נסיכה לערב אחד!יש לה עושר של דגמים, מגוון רחב של מידות, טקסטורות והיא יכולה לעצב גם מאפס. תודה ענקית גם לילנה התופרת שדאגה שכל תפר יהיה מדוייק להפליא. הבחירה בשיר ובשמלה הייתה מושלמת ולא הייתי משנה דבר! השמלה גרפה כל כך הרבה מחמאות אפילו מהאורחים הגבריים😜 אני כל כך ממליצה על שיר ומקווה שעוד כלות יחושו את מה שאני חוויתי כי זאת מתנה לכל החיים....
תאריך קבלת השירות: 01/11/17
אהבתי: הכל! היחס, המקצועיות, האישיות הכובשת של שיר, הדגמים המהממים והאינספור האפשרויות והשילובים!
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל. מקצועיות, איכות, התאמה לגוף הנשי, רואים ומבינים שמדובר בעיצוב שהוא טיילור מייד.
2.0K