התחתנו ב-1.11.17 והתמזל מזלנו שהרב נורדמן היה פנוי! בתור אנשים חילוניים אני יכולה להעיד שמתחילת הדרך כל התהליך עם הרב היה כל כך קליל, מהנה, מכיל וברוח טובה🤗לרב יש מזכירה מופלאה ומקסימה בשם סיגל ומולה התנהלנו. סיגל מהממת, יש לה לב מופלא והיא דאגה לתזכר, לקבוע, לבדוק שיש לנו הכל וזה כל כך הקל על התהליך.
הרב היה חברמן, קליל, אבל יחד עם זאת מרגש ומדוייק. הוא אפילו הקריא קטע שכתבו עלינו בחופה ועשה זאת באופן מרגש וסחף אחריו את כל הקהל.
קיבלנו מלא מחמאות על הרב ואנחנו ממליצים עליו בחום רב! הוא כל כך היה רגיש ומקסים ואפילו אחרי החופה נשאר לשאול איך היה, אם אנחנו צריכים עוד משהו..בקיצור ממש זכינו! הרב דאג שמעמד החופה אצלנו יהיה מיוחד וזכיר וממש רואים איך כל העיניים היו נשואות אליו. בחירה מצויינת....
תאריך קבלת השירות: 01/11/17 אהבתי: קליל אבל סוחף אחריו, ליברלי, זורם עם הזוג מחיר: 1,000 הערות לגבי המחיר: הוגן ביותר! במיוחד אחרי שעשינו סקר שוק ויש רבנים שלוקחים הרבה יותר ולא בצדק..מעבר לזה הכסף הולך לתרומה לבית ספר דתי-חילוני שהרב מנהל בחדרה ומאד התחברנו לרעיון.