גיא פדרמן הDJ המעולה הרים לנו את המסיבה בחתונה!!! אחד הדברים החשובים ביותר מבחינתנו בחתונה היה האווירה, ושיהיה שמח! בפגישה עם גיא הכרנו בן אדם מקסים, סבלני, מקשיב, נעים, חברותי ומקצועי ביותר!!! הרגיש שהכל הוא עושה מכל הלב ובשמחה רבה. היה לנו ברור שזה הDJ שלנו וסגרנו עם פפריקה. גיא המליץ לנו וייעץ לנו גם בנוגע לספקים אחרים בחתונה (בזכותו סגרנו גם את הצלם). גם הפגישה שלפני החתונה הייתה פגישה מוצלחת. גיא בעל ניסיון רב ונתן לנו נקודות למחשבה בנוגע להתנהלות בחתונה שלא חשבנו עליהם בעצמנו. הייתה לנו חתונה קטנה אבל זה לא הרתיע את גיא. דיברנו איתו בטלפון יומיים לפני האירוע כדי לעדכן אותו שמספר האורחים שאישרו הגעה יהיה קטן מהצפוי והוא בכלל לא נבהל... להיפך, הוא הרגיע אותנו, שמר על אופטימיות ועודד אותנו כל השיחה הזאת ומכל הלב. גיא הבטיח שתהיה מסיבה כיפית ושמחה וקיים. הוא הצליח להרקיד כמה עשרות אנשים ברחבה, תוך שהוא שומר על אווירה כיפית ושמחה לאורך כל הערב וקולע לטעמם של הרוקדים ברחבה. לגיא יש יכולות קריאת קהל נהדרות, הוא שם שירים מגוונים והצליח לשמור על הרחבה רוקדת עד 1 בלילה!!! גיא המדהים וצוות פפריקה, תודה תודה תודה!!! ממליצה בחום בלי שום ספקות!!!...
תאריך קבלת השירות: 25/10/17 אהבתי: מקצועיות, שירותיות, יסודיות, ירידה לפרטים הקטנים, יכולת קריאת קהל ועבודה שמתבצעת מכל הלב מחיר: 5,900
מיטל ודניס היקרים, תודה על כל המילים החמות! אתם פשוט מקסימים!
הייתה לכם חתונה מדהימה מלאה בשמחה וכיף! שמחנו ללוות אתכם ולהיות חלק מהיום המיוחד שלכם.
שיהיה לכם המון מזל טוב :)