עינתי המהממת! בחנתי לא מעט מעצבות, ורק אצלה בסטודיו דרכתי בסוף. לא הייתי צריכה יותר מזה. היא ה-מעצבת! אם זה במחיר השפוי, הסגנון העדין, היכולת הזריזה שלה להבין מי אני, מה מתאים לי ומה "אני", הסבלנות האינסופית. אין דברים כאלה!
באתי לא מעט לסטודיו שלה. אם זה פעם אחת עם חברה, עם אמא שלי, עם חמותי, עם אחיות שלי, ובכל ביקור היא הייתה קלילה, נחמדה, שירותית, לא משנה מי ה"טיפוס" שמולה, היא פשוט מקסימה וסבלנית. אהבתי את השמלה המהממת ואת איך שהתאימה אותה עוד יותר לסגנון שלי, ולמרות שהכנתי שמלה נוספת כגיבוי, ממש לא הייתי צריכה אותה - היה לי נוח כל הערב.
אחיות שלי לא מצאו את עצמן בסטודיו ולבסוף החליטו לזרום עם הפנטזיה שלהן ולבקש מעינת שתעצב להן שמלה באופן אישי. עינת לא עפה עליהן עם המחיר ותמחרה באופן מאוד ריאלי את העבודה על השמלות, ואפילו שאחותי הגדולה התמהמהה המוןןן עם ההחלטה הסופית, עינת הסכימה לעשות לה שמלה בלוח זמנים מאוד צפוף של פחות מחודשיים!! ולמרות שכמובן אני אף פעם לא ממליצה להלחיץ ספק, התחייבה וקיימה את כל מה שהבטיחה, והיושר הזה של לומר האם זה אפשרי או לא, מבחינתי קודם להכל.
המחיר שקיבלתי על השמלה שלי כלל תיקונים, הינומה, של, שובל. נראיתי והרגשתי מהממת כל הערב. תודה!
כל השמלות בתמונה הן בעיצובה של עינת....
תאריך קבלת השירות: 26/06/17 אהבתי: קשובה עד אינסוף! הפיגה את כל הפחד שהיה לי בתחילה שאהיה כלה מכוערת. ייעצה לי לגבי תכשיטים, נעליים, סגנון. מהממת. מחיר: 5,500 הערות לגבי המחיר: עשתה גם לאחיות שלי בסביבות ה-1000 לשמלה