הגענו לג'קסון במהלך חול המועד פסח. שמעתי חוות דעת סותרות על המקום, והמלצה חמה יותר על ספק אחר (שבחר שלא לפתוח את העסק בחוה"מ) המקום פועל כמו פס נע, וגם אני נכנסתי לשוק כשהגענו לשם ורציתי ללכת, אבל הארוס התעקש ואני שמחה שכך. אמנם לא בכל רגע נתון היו איתנו, כי המקום היה הומה לקוחות, אבל כן הייתה נציגה שפנתה אליה ויכולנו לפנות אליה עם כל שאלה. השיטה היא לשים בצד את הטבעות שאהבנו ולהמשיך לראות עוד ועוד טבעות עד שנמאס. לנו היה חשוב לראות כמה שיותר ועד שניסגר על עצמנו, אז היינו שם שעה וחצי, עד לסגירת החנות. בסוף נשארנו עם כל הטבעות ששמנו בצד ומתוכן הורדנו עוד ועוד טבעות עד שהגענו לאלו שבחרנו בסוף.
יש לציין שלי היה פחות קל לבחור את שלי, והמוכרת הייתה מאוד סבלנית אלי ואמרה לי כשהיו טבעות שלא החמיאו לי.
שילמנו מקדמה, ואת היתרה כשאספנו את הטבעות - לפי המשקל שיצא. יש לציין שהארוס שלי היה צריך שיוף קצוות הטבעת כדי שלא תשרוט כשהוא שם או מוריד אותה, ועשו לו את זה במקום בלי בעיה. הוא גם חזר אחרי שבוע כי רצה שיגדילו לו אותה, וגם את זה עשו במקום וללא תוספת תשלום.
בקיצור, יצאנו מאוד מרוצים ואני ממליצה בחום!...
אהבתי: מבחר עצום ושירות טוב לא אהבתי: שיטת התמחור לא ברורה. חלק מהטבעות מיוצרות באיטליה וחלק אצלם, ויש שוני במחיר גרם זהב ככה. מחיר: 1,250 הערות לגבי המחיר: עבור שתי הטבעות