אל איזיווד הגענו לאחר שניסינו למצוא מקום להתחתן בו בעצמנו, לאחר שהבנו שמה שקורה בחוץ זה מטורף החלטנו לנסות ולקבל עזרה.
מהרגע שהגענו התייחסו אלינו מאוד יפה ואפילו הצליחו לסגור לנו עסקה שהייתה בשבילנו ממש משתלמת ועמדה בתקציב שהצבנו.
אנחנו ממש ממליצים על איזיווד, חסכו לנו בעיקר המון כאב ראש וזמן בחיפוש אחר ספקים, לגבי הכסף אפשר לומר שזה גם חוסך אם כי לא באופן ממש משמעותי אבל גם זמן שווה כסף ולנו זה היה ממש שווה.
לאחר הפגישה של הצגת החוזה עשינו שיעורי בית של בדיוק הדברים שאנחנו רוצים או לא רוצים כחלק מהחבילה וזה דבר מאוד חשוב לדעת ולעשות (בלי קשר טיפ לחיים לבדוק כל דבר שחותמים עליו).
תומר ואני סגרנו מול איזיווד כשנה לפני האירוע (בגלל לימודים וכו...) ובמהלך הזמן המנהלת הפקה שלנו התחלפה, גם אז ההתנהלות הייתה כמו שצריך, לא נפלנו בין הכיסאות, קיבלנו יחס הולם ומעולה לאורך כל הזמן.
ורד שהייתה המנהלת הפקה הראשונה שלנו הייתה מקסימה ממש, מקצועית מאוד וכל הספקים שהיא המליצה עליהם לבסוף גם איתם סגרנו, ויצאנו הכי מרוצים שיש.
באופן כללי איזיווד עובדים עם מגוון רחב של ספקים מצויינים שזה ממש כיף שיש אפשרות בחירה די רחבה.
רעות שהייתה המנהלת הפקה השניה וליוותה אותנו עד האירוע (וגם אחריו) פשוט מקסימה, אם זה סתם לשאול מה נשמע במהלך השנה ולהזכיר שאם צריך משהו היא שם בשבילנו ואם זה לבדוק ולטפל בבקשות לקראת החתונה.
תמיד קיבלנו ממנה מענה והיא תמיד נענתה בצורה חיובית ונעימה, היא הייתה שם באמת בשבילנו ותמיד הרגשנו שיש מי שמתייחס אלינו.
אפילו ביום החתונה רעות התקשרה כדי לאחל מזל טוב...זה שירות! ומכל הלב :)...
תאריך קבלת השירות: 22/09/16 אהבתי: שיש להם שירותיות מ א׳-ת בכל מה שקשור לארגון החתונה מחיר: 98,000 הערות לגבי המחיר: מקום + קייטרינג, תקליטן, צלמים, שטויות לרחבה