תומר ואני הגענו לארטתמיר דרך איזיווד שהמליצו עליו בחום, הגענו אליו אחרי שכבר נפגשנו עם צלם אחר שממש לא עשה לנו טוב בבטן, ואחרי שכבר כמה צלמים אחרים שהתעניינו בהם היו כבר תפוסים, אז קבענו פגישה וקיווינו לטוב.
הגענו לתמיר הביתה, הפגישה הייתה חמימה ונעימה, הבנו שהאדם שיושב מולנו צריך להיות כזה מיוחד שהוא פותח בפניי לקוחות פוטנציאלים את ביתו, זה פשוט נותן הרגשה מיוחדת.
תמיר הראה לנו אלבומים ווידאו של זוגות ופשוט התמוגגנו, את האמת היה קצת פער בין מה שהראו לנו באיזיווד למה שהוא הראה לנו בפגישה ובמקרה הזה, זה לגמרי שיחק לטובתו כי ברגע שיצאנו ממנו בחרנו בארטתמיר.
ביום האירוע אודי הגיע לצלם.
מה נגיד...אודי הוא באמת משהו מיוחד, הגיע ובלי יותר מדי דיבורים התחיל לצלם, חיפש זוויות צילום מעניינות, עלה, ירד, הסתובב.
במהלך ההתארגנות בקושי הרגשתי אותו, הוא היה בשלו ועשה את עבודתו, וזה נתן תחושה כל כך נעימה ושלווה שבאיזשהו שלב כבר לגמרי שכחתי שהוא שם.
וככה זה גם המשיך לצילומי חוץ, אין לי מילים לתאר את כמות השלווה והנועם שיש לאודי, הוא יצירתי וכישרוני בטירוף, פתאום היו לו כל מיני השראות באמצע ואמר לנו שהוא חייב לנסות, והדבר הבאמת יפה שזה לגמרי הצליח לו!
אין ספק שנפלנו על ידיים מקצועיות וגם רואים זאת בתוצאה!! אין סט תמונות אחד שיורד באיכות והיופי מהסט השני!
באירוע הצטרף לאודי תומר, צלם הוידאו. אחרי שצפינו בכל חומרי הגלם פשוט התמוגגנו מהנאה! תומר יודע את העבודה, ולמד את הקהל תוך כדי תנועה..
בקיצור, חוויה מדהימה, אנשים טובים ומקצועיים, נהנינו בטירוף! והכי הכי הכי חשוב זה התוצאה שמראה את היופי והשמחה מהאירוע.
תודה רבה!!!! :)
תומרותם...