דף הבית   >   נותני השירות   >   תמרה - סטודיו לעיצוב שמלות כלה   >   חוות דעת של Merry

חוות דעת על תמרה - סטודיו לעיצוב שמלות כלה

Merry
מאכזב
1. קבעתי פגישה והגעתי בשעה שנקבעה- תמרה והעוזרת שלה לא היו מוכנות במועד שנקבע 2. כשרצינו להיכנס ולהמתין בתוך הסטודיו- נאמר לנו שאין מקום לשבת ושלחו אותנו להסתובב בקניון שליד הסטודיו 4. כשכבר זכינו להכנס לסטודיו תמרה נהגה בנו באופן ממש משפיל, כאילו אינה רוצה שנכנס בכלל. היא דיברה באופן קר ולא נעים 5. אם את דתייה או מסורתית ומעוניינת בשמלה שאינה בדגם גופיה- אל תטריחי את עצמך להיכנס- תמרה הבהירה מעל לכל ספק שזו אינה המומחיות שלה. לתמרה יש שמלות גופיה וזהו (אלא אם בא לך לשלם 12,000 ש"ח על שמלת כלה לה-ש-כ-ר-ה). 6. כשתמרה מצאה דגם אחד בלבד שיכול להתאים להתאמה לשמלה שאינה חושפנית, היא אפילו לא טרחה לאפשר לי מדידה ברצינות- אל תורידי שום דבר תשארי כמו שאת ותשימי את השמלה מעל. סוג של יאללה תתחפפי כבר. החוויה בגדול הייתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נעימה. התחרטתי על עצם זה שבכלל הטרחתי את עצמי להגיע לסטודיו של תמרה. זה היה בזבוז זמן משווע וחוויה פוגענית. ...
אהבתי: השמלות נראות טוב על פניו באתר האינטרנט
לא אהבתי: 1. קבעתי פגישה והגעתי בשעה שנקבעה- תמרה והעוזרת שלה לא היו מוכנות במועד שנקבע 2. כשרצינו להיכנס ולהמתין בתוך הסטודיו- נאמר לנו שאין מקום לשבת ושלחו אותנו להסתובב בקניון שליד הסטודיו 4. כשכבר זכינו להכנס לסטודיו תמרה נהגה בנו באופן ממש משפיל, כאילו אינה רוצה שנכנס בכלל. היא דיברה באופן קר ולא נעים 5. אם את דתייה או מסורתית ומעוניינת בשמלה שאינה בדגם גופיה- אל תטריחי את עצמך להיכנס- תמרה הבהירה מעל לכל ספק שזו אינה המומחיות שלה. לתמרה יש שמלות גופיה וזהו (אלא אם בא לך לשלם 12,000 ש"ח על שמלת כלה לה-ש-כ-ר-ה). 6. כשתמרה מצאה דגם אחד בלבד שיכול להתאים להתאמה לשמלה שאינה חושפנית, היא אפילו לא טרחה לאפשר לי מדידה ברצינות- אל תורידי שום דבר תשארי כמו שאת ותשימי את השמלה מעל. סוג של יאללה תתחפפי כבר. החוויה בגדול הייתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נעימה. התחרטתי על עצם זה שבכלל הטרחתי את עצמי להגיע לסטודיו של תמרה. זה היה בזבוז זמן משווע וחוויה פוגענית.
תמרה - סטודיו לעיצוב שמלות כלה
לפני 8 שנים
מרי שלום,
חשוב לי להתייחס לחוות הדעת שלך דווקא משום שהיא מאוד חריגה בנוף חוות הדעת שנכתבו עלי לאורך השנים.
צר לי מאוד על כך שזו היתה החוויה שלך בסטודיו, הפוך מהחוויה של מרבית הבנות, ואני מניחה שזה נובע מפער בתיאום ציפיות.
ראשית חשוב לי לציין, אנו מקפידות מאוד על כבודן ועל פרטיותן של הכלות שלנו בכל מדידה. חשוב לנו להעניק לכל כלה את הזמן שלה, וקורה לפעמים שמדידה מתארכת ולכן, במקרים הנדירים שזה קורה - אנו מבקשות מהכלות לעתיד להמתין על מנת שגם הן יזכו לזמן שלהן כראוי ולפרטיות שלהן.
זה נכון, הסטודיו שלי לא מתמחה בשמלות כלה צנועות או בשמלות כלה למיגזר הדתי. אמנם לאורך השנים עשרות כלות דתיות תפרו אצלי שמלה והיו מאושרות, אך זה היה מתוך הבנה שברוב המקרים יהיה לתפור לצורך כך שמלה חדשה ובד"כ לא יהיו דגמים כאלו מוכנים למדידה בסטודיו מראש. ביצענו מדידה מלאה לשמלה אחת, אך היא לא התאימה, וכמובן שההתאמה היא הדבר החשוב ביותר. צר לי שנקודה זו לא היתה ברורה ויצרה אכזבה, וכך גם המחיר לתפירת שמלה חדשה (מחירים שנעים בין 8500-12000 ש"ח).
אני בטוחה שתמצאי את השמלה שמתאימה לך ומאחלת לך הרבה מזל טוב.
בברכה,
תמרה