התלבטתי נורא מה לכתוב על אטורה.
מצד אחד - התאהבנו במקום, החתונה הייתה מדהימה (הבאנו מפיק שחלק גדול מזה היה בזכותו), קיבלנו אינסוף מחמאות על המקום, הקונספט והאוכל. עד הטעימות היינו רגועים ומאושרים, עד שהגענו לראות את המקום בזמן אירוע ולא כשהוא עומד ריק בערב ללא אירוע. מצד שני - לא היה לנו ככ קל להתנהל מול האולם. הכי גרועה הייתה התחושה הקבועה של חוסר שקיפות ואמינות מצידם במגוון נושאים שונים.
שבועיים לפני החתונה התחושה הכי גדולה שלנו הייתה שאנחנו מתחרטים שאנחנו מתחתנים שם. אולי זו העובדה שהם חדשים ועדיין מנסים למצוא איך לעשות דברים, אבל אולי זה משהו אחר, אני לא יודעת, אבל שמעתי ממספר כלות שהתחתנו שם שלמרות שהאירוע היה מאוד יפה וטוב, ההתנהלות הייתה קשה ולא נעימה. מה שהכי משמעותי וקובע מבחינתי, היא העובדה שאם היינו עושים הכל מההתחלה לא היינו בוחרים באטורה. ושוב, סופר נהנינו באירוע. מקווה שהם כן ימצאו את הדרך להשתפר, כי מדובר במקום יפהפייה ומיוחד. אציין שאני מאוד מרוצה משאר הספקים שהיו בחתונה, ככה שלא הייתה לי בעיה בהתנהלות מול אף אחד מלבד אטורה....
אהבתי: מקום יפה ומיוחד, אוכל טעים. לא אהבתי: חוסר אמינות ושקיפות בהמון תחומים. מחיר: 69,000 הערות לגבי המחיר: מחיר מוערך - חבילה מוודנס