בעקבות הצלחה מסחררת במבחנים במועד א':) , החלטנו להתחתן בהחלטה ספונטנית תוך חודשיים וחצי (מאוגוסט לסוף אוקטובר).
היינו נורא מבולבלים ומבוהלים ולא ידענו איך להתחיל, אז פנינו למספר חברות בסיגנון וודנס ובסוף בגלל שהרגשנו הכי מחוברים לוודנס החלטנו ללכת עליהם (זה היה טיפה יותר יקר, אבל מבחינתנו שירות טוב צריך לעלות קצת יותר כסף). וודנס עשו לנו המון סדר ותוך כשבועיים כבר רוב הספקים היו סגורים, זה היה מעולה והוריד מאיתנו המון לחץ.
ההמשך קצת פחות אופטימי, אבל יש נקודות אור בסוף :) הנציגה (אדם נחמד וסופררר מגניב יש לציין) עזבה את וודנס ועברה לעבוד באולם שבו סגרנו (לא אהבנו את הרעיון בכלל, אבל ניסינו להאמין שזה איכשהו לטובתנו), ומאותו רגע הרגשנו שחוץ מדיבור והבטחות, לא קורה כלום ולא מתקדם כלום. וזה הכניס אותנו להמון לחץ, גם כי הרגשנו באוויר, וגם כי היו המון בעיות בהתנהלות מול האולם. נקודת האור הגיעה כשפנינו כשלושה שבועות לפני החתונה לשרון המקסימה והיא עשתה כל מאמץ כדי שנהיה מרוצים, אבל באמת כל מאמץ. ואני באמת מאוד מעריכה את הרצון של וודנס בכל זאת להוציא אותנו מרוצים ולא להתנער מאיתנו. ספק טוב יודע גם להודות כשהוא עשה איזושהי טעות (וזה קורה וזה בסדר) ולנסות לתקן אותה. נכון שזה היה רק כמה שבועות לפני החתונה, כשכבר היינו בסערת רגשות רצינית, אבל זה עדיין עזר מאוד והחתונה הייתה מדהימה ונהנינו בטירוף. וודנס עשו בשבילנו משהו מדהים - הם המליצו לנו על דוד שי, וזו הייתה המתנה הכי גדולה בשבילנו. דוד שי נכנס לתמונה כשבועיים לפני החתונה והכל השתנה. הוא דאג להפגש איתנו באולם ולעבור איתנו על כל מה שחתמנו עליו, תוך כדי שהוא שם לב לנקודות שעלולות להיות בעייתיות ומתקן אותן מול האולם כמעט במקום (פגישה של 4 שעות! שבמהלכה החתן חייך לראשונה מאז תחילת הבעיות).
הוא התנהל מול האולם ושאר הספקים ונתן לנו את האפשרות לנוח ולהרגע לפני החתונה.
חוץ ממה שהוא עשה לפני האירוע, והעובדה שהוא הגיע ביום החתונה מהבוקר ודאג לפרטים הכי הכי קטנים (ניקיון, עידור הגינה (!!!), סידור השולחנות בצורה אופטימלית וכו') הוא היה אחראי על ניהול האירוע והיה פשוט בכל מקום. מקצוען אמיתי! לא אנחנו ולא המשפחות שלנו דאגנו לדברים, פשוט נהנינו. האורחים שמו לב לבחור החמוד שרץ ממקום למקום ומוודא שהכל בסדר והחמיאו לנו כמה שהוא תותח. וחוץ מזה, ההורים שיבחו אותנו על הבחירה ואמרו לנו שזו הייתה בחירה סופר חכמה.
אין לנו ספק שלולא דוד החתונה הייתה נראית אחרת לגמרי, ולא לטובה. אז המון תודה לדוד ולוודנס שעשו את השידוך המוצלח :) חייבת להוסיף לגבי וודנס - זה לא היה תהליך קל ומושלם, אבל אני מאמינה שהוא לגמרי היה יכול להיות, אם למשל היינו עובדים מול שרון מלכתחילה. והאנשים בוודנס כן סופר איכותיים ומדהימים. תודה! ...
אהבתי: עשו לנו סדר, תוך זמן קצר סגרנו את הרוב, ספקים סופר טובים ומומלצים. לא אהבתי: הורדה של ספק מהחבילה לא משתלמת בכלל (ומצד שני לא הצלחנו למצוא צלמים דרכם). לא אהבנו שכשהעלינו מינימום אורחים שילמנו מחיר רזרבה, הרי אם היינו עובדים מול אולם היינו משלמים את מחיר המנה המקורי, שהוא נמוך יותר ממחיר רזרבה. מחיר: 81,330 הערות לגבי המחיר: חבילה הכוללת אולם, דיג'יי, עיצוב והדפסת הזמנות, איפור ושיער