דף הבית   >   נותני השירות   >   תומר ורד - Freemusic djs   >   חוות דעת של moyalsi

חוות דעת על תומר ורד - Freemusic djs

moyalsi
אל תומר הגענו דרך האתר (בגלל הביקורות הטובות והסיפורים של האנשים), כבר בפגישה הראשונה עם תומר הבנו שיש בינינו קליק טוב ושנינו באותו הראש, מצד אחד תקליטן שיהיה קשוב למה שאנחנו אוהבים להשמיע ומהצד השני להשלים את החסר עם הניסיון והידע שלו ו-'לתת בראש' ברגעים שצריך (תזמון זה הכל!). ביום שלמחרת הפגישה ישר היה ברור לנו שאנחנו סוגרים איתו לאירוע שלנו, היה שימושי לקבל ממנו את המאמר עם הטיפים לתכנון החתונה ואת כל התזכורות הקטנות והדברים שהוא היה שולח לנו (כולל ביום האירוע עצמו שהוא מזכיר לנו לא לשכוח לאכול משהו לפני החתונה כי אנחנו צריכים כח כדי לרקוד). את תכנון המוסיקה ביצענו באמצעות האתר של מיוזיק בוקס, אתר עם אחלה רעיונות וביצועים לשירים שתומר מעדכן מידי יום. ביום החתונה תומר התייצב בדיוק בשעה שקבענו ובשקט מופתי דאג לחבר את הציוד ולבצע בדיקת כלים (הזמנו את החבילה הכוללת את וידאו). באירוע לא ירדנו לשניה מרחבת הריקודים והתזמון המוזיקאלי היו ללא רבב, החתונה הייתה ביום שלישי והיא נגמרה בשעה 2 לפנות בוקר - רק בגלל תומר. אחרי האירוע קיבלנו פידבקים נהדרים על המוזיקה שהתנגנה באירוע, מדהים היה לשמוע את סבא שלי (בן 87) אומר שהמוזיקה הייתה מעולה- הוא לא התאפק ובא לרקוד איתנו ואת חברים של גיסי (ילדים בני 18) שיום אחרי החתונה התבאסו (!!!) שהחתונה נגמרה ב-2 בלילה כי הם רצו לרקוד עוד. אין מילים להודות לך תומר... באמת הקלף המנצח של האירוע שלנו, ניפגש בטוח בשאר האירועים שלנו, תודה תודה תודה!...
תאריך קבלת השירות: 01/09/15
אהבתי: תומר קשוב, חמוד, יודע לחוש את הקהל באולם ולנגן את מה שצריך מתי שצריך בתזמון מופתי.
לא אהבתי: כלום, תומר היה זמין תמיד (בכל שעות היום) לכל צרכינו וממש ממש אין לנו מילה אחת של הסתייגות
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל
תומר ורד - Freemusic djs