לקרן הגענו די בתחילת ארגון החתונה לאחר שראיתי את הרעיון בחתונה אחרת.
מתחילת התקשורת איתה הרגשנו את הכימיה הנהדרת, היא הסבירה לנו את כל הפרטים, המליצה לנו מתי כדאי לתת לאורחים את הבלונים, שלחה לנו תמונות וסרטונים עם שלל צורות של בלונים. עוד באותו הרגע סגרנו את העסקה מולה.
במהלך השיחה הגענו לנושא התשלום והיא התעקשה שאת התשלום נקבל רק לאחר החתונה שכן חתן וכלה לא אמרוים להתעסק עם כספים ביום חתונתם.
מספר ימים לפני האירוע קרן שלחה לנו דוגמאות של בלונים לבחירה עבור החתן והכלה.
בערב החתונה הגיעו הצוות (בעלה של קרן ומלווה נוסף), הוא ניגש אלינו להגיד שהם מתמקמים ואף הסביר לנו מתי הוא מתזמן את חלוקת הבלונים.
אעצור ואגיד שמספר דקות לםני חלוקת הבלונים אנשים נגשו אלינו להגיד שלום, בשניה שהתחילו לחלק את הבלונים ראינו נהירה של אותם אנשים ועוד רבים אחרים חזרה לרחבת הריקודים.
חוץ מזה שהבלונים מצטלמים יפה, הם גרמו לאנשים שרצו ללכת להישאר למעלה משעה נוספת ברחבת הריקודים!!!
למחרת קיבלנו אינספור מחמאות על הרעיון ונאמר לנו בין היתר "סוף סוף משהו שונה שאינו חלוקה של משרוקיות ברחבה" אסכם ואגיד שהיה נהדר לעבוד עם קרן בכל מהלך תכנון החתונה, באירוע עצמו הם היו נהדרים ואף הפתיעו אותנו בשלל בלונים וצורות מיוחדות.
ממליצים בחום!!!!...
אהבתי: הכל!!! לא אהבתי: אין דבר כזה... הערות לגבי המחיר: שווה שווה שווה