שמי אלעד ואני התחתנתי לפני כשבועיים בחוות אלנבי בנצר סירני. כשאני ובת זוגתי התחלנו בחיפושים אחר אולם, ידענו כי אנו מחפשים משהו יותר אינטימי מהנהוג ברוב האולמות, חתונה יחסית קטנה של 200 מוזמנים, כשרצינו משהו שקט, ביתי, נעים (זאת בניגוד לסטנדרט הנהוג היום של גדול, צעקני, שנדלירים וזרקורים).
כמו כן, החתונה נערכה בחורף על כן האופציה של בחירה בגן פתוח לא הייתה רלוונטית, והיה חשוב לנו שיהיה זה מקום שיופיו ואופיו יבלוט גם בעת שימוש באולם סגור.
הגענו לחוות אלנבי בין האולמות הראשונים שבדקנו, ומראש התחברנו למקום. ראשית זה בית, ביתו של אלנבי בעבר הרחוק, אולם השמירה על האופי של המקום תוך הקפדה על עיצוב חם, מאוד דיבר אלינו. האולם הראשי כולו מעץ, כאשר אזור קבלת הפנים מעוצב כחצר אך בחורף הוא מקורה וסגור בעיצוב רטרו עם חלונות בלגיים. כמו כן, ישנו אזור גן מקסים לעריכת חופה עם נוף יפיפה, ספציפית אצלנו היות והיה יום קר וגשום החלטנו לא לקחת את הסיכון, אך ערכנו שם כמה צילומים שיצאו מאוד יפים. יש לציין כי את הצילומים הקודמים לאירוע ערכנו בבית אלנבי עצמו, מחד על מנת לייעל זמנים בהנתן שהזמנו אורחי ל-11 בבוקר ביום שישי ומאידך בשל מזג האוויר החורפי.
קיבלנו המלצות חמות על המקום הן מחברים והן משיטוט באינטרנט. לאורך כל התהליך הכל היה מאוד מסודר וברור. הטעימות היו כיף אחד גדול, הפיש אנד צ'יפס השאיר רושם רב על כל המשתתפים. כשביקשנו להוסיף אלמנטים לבר, אפשרו לנו להביא עד 10 בקבוקים שהברמן יגיש ללא תוספת תשלום. בשבוע הקודם לאירוע שידכו אלינו את דניאל כמנהל אירוע, שיש לשבחו – אדם מקסים, זמין לשאלות בכל שעה בכל מדיה, בחור חביב ונעים, שמח לסייע בכל עניין. גם כשהיינו בלחץ טרם החופה, הוא היה לצידנו, דאג לעלות חיוך על פנינו והזכיר לנו שהחשוב שאנו נהנה. באופן כללי מאוד נהנינו מהאירוע, בחוות אלנבי הצלחנו לערוך את האירוע שרצינו – אינטימי, נעים, שלו, ביתי ורגוע. כמו כן, כל התגובות שקיבלנו מהאורחים על המקום, האוכל והאווירה היו מצוינות, בדגש על האוכל. בהחלט היינו ממליצים לכל זוג להגיע ולשקול עריכת האירוע שלהם במקום.