שמי פנינה ויסמן ואני התחתנתי בפברואר 2015 בחוות אלנבי. מהרגע הראשון היה לי קליק עם רועי ולילך, הקול הרגוע של רועי והקלילות של לילך, נתנו לי תחושה שהגעתי למקום הנכון.
מה שלי היה חשוב בבחינת שיער ואיפור, היה ראשית בעלי מקצוע נעימים לעבודה היות וצפוי שאבלה איתם מספר שעות לא מבוטל, שאוכל להחליף בגדים במספרה ושילכו לפי הטעם האישי שלי. רועי ולילך נתנו מענה מושלם לכל רצונותיי.
רועי התאים לי תסרוקת בהתאם לדרישות שלי, כאשר ביקשתי ללא תוספות שיער, לא ניסה לשכנע אותי אלא הציג בפני את האופציות הרלוונטיות והסביר לי כיצד יראה. ביום החתונה עצמו היה מזג אויר משוגע שכלל רוחות, גשם וברד. רועי התאים עצמו למצב, והסביר לי כי ידאג להדק את התסרוקת בצורה הטובה ביותר על מנת שתישמר במצב האופטימאלי עד לחתונה ואכן כך היה.
בהתייחס לאיפור, היה מאוד חשוב לי שיהיה מראה טבעי, משמע שכן ייראו שיש איפור קל עם נגיעות צבע, אולם לא "שפכטל". בהמלצת רועי, ערכנו איפור ניסיון על מנת ליישר קו ולראות שאנו באותו ראש ואכן הדבר היה חכם. ביום האירוע עלה לי רעיון לעדכן במעט את הגוונים לפי צבעי החתונה ולילך זרמה איתי. כל הזמן הקפידה שהאיפור יתאים לי, לא לטרנדים או מגמות אופנה, אלא אליי ואל מה שמחמיא לי. אכן בסיום חשתי שהתוצר החמיא לי והבליט את היופי הטבעי.
בנוסף, הבאתי עימי 4 מלוות (2 חברות, אחותי, גיסתי ואימי) וכולן יצאו יפיפיות ומרוצות מאוד מהתוצר, הן מהאיפור והן מהתסרוקת. לסיכום, הבילוי עם רועי ולילך היה כיף גדול, אווירה מדהימה, נוף לגלים המתנפצים על הדק של נמל תל אביב, וסך הכול סיפתח מושלם ליום שמח ומרגש. ...
אהבתי: האווירה הכללית, היחס החם והנעים והמקצועיות לא אהבתי: הכל היה מצוין הערות לגבי המחיר: איזיווד