ב"ביער" בחרנו לאחר שביקרנו בחמישה מקומות אחרים, ובחנו מספר גדול עוד יותר דרך האינטרנט. אבל בעצם, כבר אחרי הביקור הראשון היתה לנו תחושה טובה, שבסופו של דבר גם הוכיחה את עצמה. באותה פגישה ראשונה, עומר, שקיבל את פנינו, עשה עלינו רושם שהוא ומשפחתו אנשים מקצועיים, שנעים לעבוד איתם, ושהם גאים באולם ובגן שלהם, ובטוחים בעצמם ובמקום. ובמיוחד גאים במערכת התאורה המשוכללת שהתקינו לפני כמה שנים (ספוט לכל שולחן! :-)). האמת, בצדק. מערכת התאורה היתה ממש כיפית בזמן החתונה ויצאו תמונות מעולות. האולם והגן הרמוניים - אין מילה טובה יותר. הרגשנו נעים מיד בכניסה וידענו שגם האורחים שלנו ירגישו בבית.
מעבר לרשמים האלה, היו עוד כמה דברים שהיו חשובים לנו. החתונה שלנו תוכננה לסוף ינואר, ורצינו מקום שבאמת אפשר לקיים בו חתונת חורפית וכיפית (לא אוהל, ולא אולם "קופסא"). האולם יוצא דופן בכך שהוא מוקף כולו בגן (וביער), וזה מאד מורגש - בגלל קירות הזכוכית והתאורה בחוץ, הגן ממש "נכנס פנימה", ויש תחושת מרחב גם בפנים.
"ביער" לא כולל קייטרינג. הם עובדים עם כל חברות הקייטרינג הטובות, וישמחו לחוות את דעתם ולעזור לכם לבחור. אנחנו מאד אהבנו את החופש הזה, וגם את חוות הדעת המקצועית שהם נתנו. מבחינת הבר, הם עובדים רק עם בר-בר (אנחנו היינו מאד מרוצים מבר-בר).
היות שבחתונה תכננו לעשות בהתחלה ריקודים מופרדים ואח"כ לא מופרדים, רצינו שתהיה אפשרות להפרדת הרחבה כך שכל צד שלה יהיה נוח וגדול. ב"ביער" היה לנו בטחון שניתן יהיה לעשות את זה בצורה מצוינת.
עוד יתרון מבחינתנו הוא הנגישות של האולם לרכבת - באמת 5 דקות הליכה. שמחנו לשמוע שכמה וכמה חברים שלנו באמת ניצלו את האפשרות והגיעו ברכבת. שימו לב שהרכבת נוסעת כל הלילה.
בעצם הדבר היחיד שגרם לנו היסוס לגבי "ביער" היה המרחק - שנינו מהמרכז, ללא הרבה משפחה בצפון. בסופו של דבר, הלכנו על "ביער" בכל זאת, ולא התחרטנו. יותר מאורח אחד אמר לנו בזמן החתונה משפט כמו "לא הבנתי למה גררתם אותנו עד חדרה, אבל עכשיו שאני כאן, אני מבין". שכרנו צימר בסביבה להגיע אליו אחרי סיום החתונה, וגם זכינו בכמה אתרים מצוינים לצילומים שלפני.
בקיצור, גם אם אתם לא בצפון - "ביער" מקום באמת טוב להתחתן בו, מכל הבחינות האפשריות. לנו היה שם ממש כיף, גם לפני החתונה, וגם ובעיקר במהלכה.