בקיצור: אני ממליצה בחום על טל. אם את מתלבטת, אין צורך - טל היא בחירה נכונה ומצויינת.
ובפירוט:באופן כללי אני די picky ובתור אחת שלא ממש מתאפרת ביום יום, ידעתי שהאיפור הולך להיות אתגר - ליצור מראה שלא יגרום לי להרגיש בתחפושת עם מסיכה... בנוסף, החלטתי לא לשים עדשות וללכת עם משקפיים כמו שאני רגילה (אגב טל לא ניסתה לשכנע אותי אחרת - רק ללכת עם מה שנוח לי). היתה לי רשימה ארוכה של דרישות (picky כבר אמרנו?) היה לי ברור שאני צריכה לעבוד עם מאפרת מקצועית עם ניסיון באיפור כלות, שעובדת עם מוצרים איכותיים, שארגיש איתה בנוח, ושתהיה סובלנית וקשובה לשאלות וכו' ומעל הכל, כמו בחיפוש כל הספקים לחתונה - חיפשתי אדם טוב. טל היא כל הדברים האלו ועוד. עוד לפני שהתארסתי הכרתי את הבלוג של טל (גם מומלץ). בבלוג בין היתר התרשמתי מאוד מעבודות האיפור האומנותי. אחרי שקבענו תאריך לחתונה היה נראה לי ברור שבנושא האיפור אני אפנה אליה. נכנסתי לאתר שלה, הביקורות שקראתי והתמונות של הכלות שהיא איפרה רק חיזקו את הרושם שלי. באיפור הניסיון היא היתה כל כך סבלנית וקשובה (שאלתי אינסוף שאלות) והצליחה ליצור מראה שהוא עדין מספיק בשבילי (שלא רגילה למייקאפ) ויחד עם זאת מאוד מחמיא. בקיצור מראה "אני אבל משודרגת" שרציתי. אחרי איפור הניסיון סגרתי איתה בלי לבדוק אצל מאפרות נוספות. (אציין כי מלבד איפור ושיער - כל דבר אחר בדקנו לפחות 2 3 אפשרויות). ביום החתונה היא הגיעה לצימר שבו התארגנתי בדיוק בזמן. הדבר הראשון שיש לי לומר הוא שהיה ממש ממש כיף עם טל. האיפור היה בדיוק כמו שסיכמנו באיפור הניסיון, יצא מעולה - מחמיא ועדין, מבחינת תחושה האיפור הרגיש טבעי לגמרי על העור. מבחינת עמידות: האיפור החזיק באופן מושלם עד סוף הלילה (למרות סבב ריקודים חסידיים ארוך שחימם אותי לא מעט..- טל נותנת סט קטן עם דברים שימושיים לשעת הצורך - הדפים לספיגה היו מאוד יעילים). למרות העמידות של האיפור, כשהגיע הזמן ללכת לישון ולהוריד את הכל, מסיר דו פאזי סטנדרטי עשה את העבודה ביעילות. לא היה צריך להיאבק...בנוסף אלי היא איפרה את המלווה שלי - שגם לא ממש מתאפרת - גם עליה האיפור נראה מצוין. לפני כמה ימים קיבלנו את התמונות - האיפור גם הצטלם מעולה. (לצערי בינתיים א"א להעלות תמונות לאתר)תמונות אפשר למצוא כאן: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242554509260787.1073741854.168758273307078&type=1...
אהבתי: את המקצועיות, הכשרון והנועם. את המגוון העצום של האיפור שיש להזמן ההכנות הוא זמן די מיוחד, אצלי גם ההרכב היה יחסית מצומצם, ולכן היה לי חשוב לבחור אנשים שיהיה נעים וכיף בחברתם, בכלל זה המאפרת. טל פשוט מקסימה, רגועה, חייכנית וכיף לדבר איתה. אני שמחה שבחרתי לעבוד איתה מחיר: 800 הערות לגבי המחיר: לא כולל נסיעות (היה בערך 90 שקלים) ואיפור מלווה (300)