התחתנו לפני חודש וחצי, ותמיר ועוד שני עובדים שלו היו הצלמים שלנו בחתונה. לפני החתונה שמעתי כל מיני סיפורי זוועה על צלמים- שלא נחמדים בחתונה, שבקושי אפשר לגרד את המאתיים תמונות לאלבום ועוד כל מיני חוויות לא נעימות. עם תמיר נפגשנו בביתו בשעה 21:00, תמיר היה בסיומו של יום עבודה ארוך אך זה לא הורגש עליו כלל והוא היה מלא באנרגיות ומצב רוח חיובי. אנחנו היינו עייפים וכמעט ולא שאלנו שאלות, אך הוא הסביר לנו את כל מה שצריך לדעת על התמונות, האלבומים והסרטון ואפשר לנו להרגיש שאפשר לסמוך עליו בעיינים עצומות. ביום האירוע אין מילים שיסבירו את התרומה המדהימה שלו- מהרגע שהוא הגיע ועד סוף האירוע הוא לא הוריד את החיוך מהפנים, נתן לנו תחושה שאנחנו יכולים להתנהג בטבעיות ולא צריכים לעשות הצגות למצלמה כדי שיצאו תמונות יפות. בזכותו יכולנו פשוט להנות מהרגע. הדבר שהכי הדהים אותנו היה שבחופה הצלמים עמדו רחוק יחסית כדי לא להסתיר לאורחים, ואנחנו בסוף האירוע אמרנו לעצמנו שזה עדיף ככה כדי שהאורחים יראו בלייב. אבל אז קיבלנו את התמונות והיינו בשוק כי איכשהו בתמונות זה נראה שהצלמים עמדו בתוך החופה. אז עכשיו חלפו כבר כמעט חודש וחצי מהחתונה ולא משנה כמה שאנחנו מנסים, אנחנו לא מצליחים לבחור 200 תמונות, פשוט בגלל שיש לנו בערך 1000 תמונות שאנחנו אוהבים מאוד!
אהבתי: תמיר הוא צלם מושלם מכל הבחינות- הוא כיפי וגורם לאווירה טובה, הוא צלם מוכשר ברמות וכך גם הצלמים שעובדים אצלו, הם לא פספסו אף רגע בחתונה ובאמת העניקו את התחושה שאכפת להם. אהבנו אצלו הכל ואנחנו ממליצים עליו בחום!! לא אהבתי: אהבנו הכל מחיר: nan