דף הבית   >   נותני השירות   >   יעקב דוק - שמלות כלה   >   חוות דעת של Inbal Dror

חוות דעת על יעקב דוק - שמלות כלה

Inbal Dror
התחתנתי לפני כשבוע וחצי, ובחרתי לאחר חיפושים רבים ביעקב שיעצב לי את שמלת הכלה, ולאימי כאם הכלה.
יעקב הוא הראשון שראיתי, אבל המשכתי לחפש מתוך חשש שלא ראיתי מספיק. לאחר שביקרתי אצל מספר מעצבים נוספים, הבנתי שיעקב הוא הבחירה היחידה עבורי!
אצל המעצבים האחרים גיליתי שפעמים רבות המעצבים עצמם כלל אינם נמצאים וגם כשתופרים שמלה מאפס זה רק לפי קולקציה קיימת וכמעט ולא ניתן לבצע שינויים בשמלה. בפעמים בהן המעצבים כן נוכחים, הרגשתי עוד אחת מתוך פס ייצור של שמלות וזה מתבטא גם בשעות מדידה מאוד לא נוחות ובחוסר הבנה של מה שחיפשתי. אותם ביקורים אצל מעצבים אחרים רק חיזקו אצלי את ההבנה עד כמה שיעקב מיוחד בנוף הזה של מעצבי שמלות כלה.
חזרתי אליו ומאותו רגע ידעתי שהבחירה שלי הייתה נכונה!
הזמן הרב שהוא השקיע בי כדי שאצא מרוצה בכל מדידה, הרצון והאיכפתיות שלו מהתחושות שלי בכל שלב והאהבה שלו למקצוע בלטו לאורך כל הדרך וגרמו לי להנות מתהליך שיכל להראות גם לגמרי אחרת.
סיימון, התופר שעובד איתו, בעל ניסיון רב ומקצוען אמיתי! הוא משלים את יעקב והשונות ביניהם יוצרת צוות מנצח!!
לאורך כל הדרך יעקב וסיימון העניקו לי את התחושה שאכפת להם ושיש לי על מי לסמוך, הם שמו לב לכל הפרטים הקטנים והקשיבו לבקשותיי גם כשהיו יוצאות דופן!
לא יכולתי לבחור יותר טוב ואני ממליצה בחום לכל הכלות ובנות משפחתן ללכת רק אליהם!!!!!!
אהבתי: את היחס, המקצועיות והאהבה למקצוע.
לא אהבתי: אהבתי הכל
יעקב דוק - שמלות כלה