דף הבית   >   נותני השירות   >   רעיה מילצק-גלמן   >   חוות דעת של Halissi

חוות דעת על רעיה מילצק-גלמן

Halissi
סביר
אז ככה, כשאני פניתי לרעיה כתופרת הסתכלתי על הביקורות כאן וראיתי שרובן טובות אז התעלמתי מהשליליות. לדבתי שאם אגיד לה שהחתונה שלי שבוע לפני התאריך האמיתי היא תכין לי אותה בזמן.
אז זהו, שלא.

אני הגעתי לרעיה אחרי שראיתי שמלות בחנויות והן נראו לי גם ממש יקרות וגם ממש קיטצ'יות ולא מצאתי מה שאני רוצה אז ביקשתי לתקן שתי שמלות שהיו לי, אחת לחופה אחת לריקודים.
בהתחלה היא פגשה אותי במשך איזה חודש וחצי מדידה כל שבועיים והרגשתי שנהיינו ממש חברות - הרגשתי ממש בת בית אצלה.
ואז היא התחילה למשוך אותי.
בהתחלה אמא שלה הייתה מאושפזת.
אחר כך היא הייתה חולה.
אחר כך היא לא הספיקה.
אחר כך אבא שלה היה מאושפז (כאן כבר התחלתי לשאול את עצמי מה לעזאזל קורה כאן).
ובסופו של דבר היא נסעה לחו"ל.

כל פעם שהיא התקשרה ודחתה איתי פגישה הייתי הכי סובלנית, ולמרות שהיא הייתה מספרת לי שבנות אחרות היו מתעצבנות וצועקות עליה,אני בחיים לא.
אבל כשאבא שלה פתאום היה בבית חולים אמרתי עד כאן. איך זה יכול להיות שלאישה הזאת קורה את כל הדברים האלה כל הזמן? ומה עם השמלה שלי? השבועות עברו ועברו ולאט לאט דאגתי והתחלתי קצת להלחץ, כי שמתי לב שממדידה למדידה לא קורה יותר מידי עם השמלות. פעם אחת באתי למדידה וכל מה שהיה שונה מהשבוע שעבר זה שהיא גזרה חור לראש בבד. זהו. פעם אחרת היא הוסיפה ריצ'רץ. הייתה לי הרגשה שאני באה לשם למדוד סתם.

בסופו של דבר כשרעיה הייתה בחו"ל נמאס לי, הרגשתי שכבר אין לי כוח. היה לי כל כך הרבה לארגן בשבועיים שלפני החתונה - לא היה לי זמן גם לעצבים שקשורים בשמלה, אבל חיכיתי בסבלנות שתחזור כי קבענו שביום שהיא חוזרת שהיא תביא לי את השמלות סופית. באותו יום היינו אמורות להפגש ב16:00. כמובן שהיא התקשרה אליי ב14:00 וביקשה לדחות את הפגישה ליותר מאוחר כי היא לא הספיקה. זה היה הקש ששבר את גב הגמל ואמרתי לה שלא, ושאגיע ב16 לאסוף את השמלות. כשהגעתי לאסוף את השמלות רעיה הייתה הכי נעלבת בעולם והיא אמרה שהיא בשוק ושבחיים לא קרה לה כזה דבר שמישהי ככה לוקחת את השמלה (ידעתי שזה לא נכון כי קראתי כאן במיט4מיט את חוות הדעת של הבנות וקראתי שכמה בנות היו באותו מצב ולקחו את השמלה כמה ימים לפני).

אם הייתי יודעת שיום לפני האורע היא תביא לי את השמלות אבל תעשה לי את השמלות ותעשה אותן טוב אז מילא, אבל אחרי ששלחתי תמונות של השמלות החצי מוכנות לחברות ולבנות משפחה והן אמרו שזה מזוויע ושאני חייבת לא לבנות על העבודה של רעיה ולמצוא פתרון אחר. השמלות היו פשוט לא מחמיאות למבנה גוף שלי ורעיה אמרה שזה הבד וקשה לעבוד איתו.

אז בקיצור - להזהר. או לבחור תופרת אחרת או לתת לרעיה דד ליין מאוד מאוד מאוד מוקדם. מינימום חודש לפני החתונה!!!
אהבתי: - המחיר נראה לי סביר ולא יקר.- ראיתי איזו שמלה שמישהו תפרה אצלה מאפס על פי תמונה והיא נראתה טוב.- היא הצליחה להלבין שמלה שהייתה מלוכלכת.
לא אהבתי: - את הביטולים- את השקרים- את זה שאת באה למדידה ויש בקושי התקדמות בשמלה שלך ואת רואה רק גזרי בדים.
הערות לגבי המחיר: תיקונים בשתי שמלות קיימות + קניתי בדים ב600 שח
רעיה מילצק-גלמן