דף הבית   >   נותני השירות   >   הביתן השקוף   >   חוות דעת של Halissi

Halissi
טוב
בחרנו בביתן השקוף למרות שהוא יקר יותר מספקים אחרים כי:
1. רצינו ביתן שקוף ולא תא תמונות סגור או וילון לבן
2. זה היה חודשיים לפני החתונה בשיא העונה בקיץ והרבה חברות שיש להם רק תא צילום אחד כבר היו תפוסות (ולביתן השקוף יש כמה תאי צילום אז הם היו פנויים)
3. קראנו שהביתן השקוף היה מראשוני מפעילי הביתני צילום בארץ אז אמרנו יאללה הם בטח הכי טובים, ובשביל איכות אנחנו מוכנים לשלם.

מוכרחה לציין שספי הוא בחור נחמד, אדיב, ומקצועי. היה תענוג לעבוד איתו. בגלל שהוא היה בחו"ל מפעיל הביתן היה ליאור, והוא היה בגדול גם ממש אחלה, חוץ מאיזה מקרה אחד שכשהם הרכיבו את הביתן קצת באיחור וכשהם רק התחילו להפעיל את הביתן התמונות היו סגולות לחלוטין והצבע נראה על הפנים וכשאמרתי למפעילים והצעירים שהיו שם (היו 2 צעירים שהפעילו את הביתן באופן שוטף וליאור היה אחראי עליהם והתנהל מול המקום ומולי) אז הם אמרו שרק ליאור יודע לתקן את הבעיה אבל לא מצאנו את ליאור במשך איזה חצי שעה ואנשים הצטלמו בינתיים ויצאו להם תמונות לא טובות. זה היה ממש מבאס, אבל אחרי חצי שעה ליאור פתאום חזר ותיקן את התקלה. עד סוף הערב התמונות היו באיכות סבבה אבל בחצי שעה הזו אני ומנהלת הארוע חיפשנו אותו וזה היה קצת מעצבן.

אנחנו התחתנו לפני חודש אז אני לא יכולה לדעת איך המגנט יראה עוד חצי שנה (מישהו כאן לפניי כתב שהצבע דהה ונראה לא מקצועי), אם זה יקרה זה ממש יבאס, אבל הינתיים התמונות נראות בסדר (חודש אחרי). מה שכן הוא צודק לגבי זה שהמגנט קטן יותר מהתמונות עצמן ואני רואה איך זה יכול לבאס, כי הצדדים והלמעלה ולמטה יכול להתקפל.

אה ועוד משהו - אני בכל זאת הייתי ממליצה על הביתן השקוף למרות שהיו כמה דברים מבאסים בגלל היחס האישי שלהם. אני ובעלי לא התחברנו לעיצובים וולוגויים שהיו בתחתית של המגנט ונתנו להם עיצוב משלנו שאנחנו הכנו וביקשנו מהם לשים את זה, וספי נתן את זה לגרפיקאית שלו הויא שמה את העיצוב האישי שלנו. זה היה מדהים ובזה הביתן השקוף ממש "קנו" אותנו. זה היה יותר יהם ומיוחד מהציורים שבדרך כך שמים ושמלנו שספי לא ישר אמר "לא אי אפשר" אלא התאמץ ושלח את זה לגרפיקאית וממש עשה את המגנט מיוחד.

דבר אחרון שאגיד - זה שהיה לנו תא צילום שידרג את החתונה בכמה וכמה וכמה רמות. אנשים אמרו שזה היה אחד הדברים הכי טובים בערב והתא היה מפוצץ כל הערב גם בסבתו וזקנים ומשפחות ואנשים שלא הייתם מאמינים שיצטלמו, אז זה היה ממש כיף.
אהבתי: את זה שהם הסכימו לשים לנו לוגו אישי במגנט, את הזמינות של ספי.
לא אהבתי: את התפעול של המכונה בתחילת הערב, אבל ייאמר לזכותם שהוא השתפר עם הערב.
מחיר: 2,900
הערות לגבי המחיר: מקדמה 1000 שח