עשינו אצלו טבעות נישואין, קיבלנו יחס אישי, עיצבנו את הטבעת עם יובל ומיכל, כשרק קיבלתי את הטבעת (ראיתי אותה מוכנה רק בחופה) לא הפסקתי להסתכל עליה והסברתי לבעלי שאני מאוהבת בה... אני לפעמים תופסת את עצמי בוהה בה, נזכרת בו ובכמה שהוא מדהים!
אז זהו, לפני שש שנים הייתי אצל יובל עם בת דודה שלי והיא עיצבה אצלו טבעת, יובל ומיכל היו כל כך קשובים אליה, כך שהטבעת יצאה מדהימה! בין לבין סיבובי השמלה נכנסתי ליובל קרייתי בעקבות טבעת שראיתי בחלון הראווה ותפסה לי את העין. חיכיתי קצת כי היו שם שתי בנות לפניי ומיכל קיבלה אותי אחרי שסיימה לתת תשומת לב מלאה ללקוחות הקודמות, ואני לא זוכרת שהן סגרו באותו מעמד. זה היה יפה בעיניי שהיא נותנת את מלוא תשומת הלב ללקוח שמולה. מיכל הראתה לי המון המון המון טבעות. בסוף נשארתי עם כמה שהתלבטתי לגביהן וחזרתי עם בעלי הטרי, לעשות טבעות לשנינו, יש לו נטייה אמנותית ואני ביקשתי ממנו שנעצב יחד טבעת, על רעיון של טבעת קיימת (אוריון). אבל טבעת כזו שתתקשר לסיפור של ההכרות בינינו, עם קבוצת כוכבים משלנו.
ישבנו עם מיכל ויובל והם ציירו לנו סקיצה, בהתבסס על מה שביקשנו, כמובן ביקשנו שהכי חשוב שייצא יפה ופחות מדוייק לפי הרעיון, והטבעת יצאה מהממת, רואים שמדובר בידיים של אומן, בעיצוב אישי ועבודת יד צרופה.
את הטבעת שלו בעלי בחר לבד כמובן עם הכוונה של מיכל, לגבי המידה והצורה, ואני נהנית להסתכל עליה ולהיזכר בערב שלנו....
אהבתי: את היחס של מיכל, את הטבעת, ובכלל את כל הטבעות, את העובדה שאפשר למצוא טבעת שונה, אחרת, עם ייחוד, ועדיין כשרה לחופה.כל כך באו לקראתנו.כשהטבעת הייתה מוכנה חשבתי לקפוץ לקחת אותה בעצמי כי ממילא הייתי באזור למדידות, אבל בעלי אמר שהוא מאוד רוצה שאני אראה את הטבעת רק בחופה.כשסיפרתי את זה למיכל היא כל כך התרגשה ואמרה לי שבדיוק בשביל דברים כאלה היא עובדת שם, שזה מעיד שלא הכל רק משימות וריצות בחתונה, אלא שיש אנשים בעולם שמשהו מהרומנטיקה נשארה אצלם, ועזרה לי לראות את זה ממש חזק אצל הבנאדם שאני התחתנתי איתו שבוע אחר כך.אני מאוד התרגשתי, במיוחד כי זה משהו שיוצא מהלב, ובכלל מהיחס של מיכל אליי ואני לא אשכח אותו לעולם. לא אהבתי: שעות הפתיחה קצת לא נוחות ביום שישי הם פותחים רק ב 11 ואנחנו רצינו לבוא יום שישי אחד מוקדם בבוקר. בסופו של דבר כשבאנו יחד סוף סוף באנו באמצע שבוע בסביבות 17:00 והיה לנו מספיק זמן לשבת יחד, לעצב את הטבעת, לבחור טבעת לבעלי, לסגור וכו'. בכל מקרה - קרייתי מעצב כל כך מיוחד ששווה להשקיע את המאמץ ולהגיע בשעות הפתיחה שלו. מחיר: 5,900 הערות לגבי המחיר: לאחר הנחת מזומן