דף הבית   >   נותני השירות   >   שרון פור   >   חוות דעת של עינב

עינב
מושלם!!!!!!!!!
מקצועי!!!!!!!
שווה כל שקל:)
ואם הייתי מתחתנת שוב - הייתי עושה את אותה הבחירה בלי לחשוב פעמיים!!!!!!!
קיבלתי על שרון המלצה מחברה שאהבתי את איך שהיא הייתה בחתונה שלה ואת היחס של שרון שהיא סיפרה לי עליו...
אהבתי שמדובר באדם אחד שמומחה לכל החלק של המראה שלי חוץ מהשמלה, שבא רק בן אדם אחד כנותן שירות ביום ההתארגנות...
אני רציתי להיות טבעית, להיות עם ולהרגיש בלי, להסתכל במראה ולראות אותי - עם כל מה שיפה בי - מודגש! בטעם, ויפה!
אנחנו התחתנו בטירה ואני רציתי שהכל יהיה לנו הכי רגוע בעולם, אז הזמנתי חדר בחדרי אירוח בגעש, שם התארגנתי, ושרון בא בסביבות 12-13 - הכל היה רגוע ונעים, דיברנו, שרון הבין את הסגנון שלי ושלחו אותי למקלחת כשבינתיים הוא עבד על האיפור של המלווה שלי כך שכשיצאתי נחתי קצת ממש ופתאום הייתה לי מלווה יפהפייה - היא הייתה ממש מרוצה מאיך ששרון איפר אותה שלא הפסיקה לצלם את עצמה ולהתלהב, האיפור שלה היה כל כך מקצועי ששאלו אותה בקפיטריה אם מצלמים משהו לטלוויזיה...
ההתארגנות הייתה בחוץ, על שולחן פיקניק חמוד בצל ככה בכיף ו...אז שרון התחיל במלאכת הפיסול - אמנות לשמה
ואני חשבתי שזה האיפור, כי הצלם ביקש ששרון לא יתחיל לאפר אותי עד שהוא מגיע
אבל שרון - יודע מה הוא עושה - ועד שהצלם הגיע הוא הסביר לי שהוא רק "מפסל" לי את הפנים אבל לא התחיל "לאפר"
לשיער נכנסנו לחדר ופיסול השיער נעשה תחת מזגן מול מראה, ואני נהניתי מכל רגע, ואז הגיע הצלם, הכל תקתק לפי הלו"ז, בכיף, עם קפה ושוקולד ושמחה :)
שרון מומלץ לכל מי שרוצה להיות רגועה בהכנות, וגם באיפור ניסיון לקבל יחס של מלכה, עם אדם נעים והכל ככה פתאום נעשה כמו במטה קסם:) ועם כל זה - גם לצאת עם איפור ברמה הכי גבוהה שיש, וגם שיער, וגם הרגשה שאת לא רק יפה, אלא גם מיוחדת, רגועה, שמחה
עם בן אדם אחד, רגוע ונעים, שלי באופן אישי הוסיף איזה חיוך אמיתי ושמחה כזו שמאוד מחמיאה לי
קיבלתי מלא מחמאות על השיער, שגם החזיק למרות הלחות,
שרון נתן לי את האודם וסיכות ותוספות לשיער לחתונה ולמחרת החזרנו לו
אהבתי: הכל, את הגישה, המקצועיות, הרוגע, איך שהשיער והאיפור נראה בסוף, נראיתי זוהרת, קורנת וגם שמחה ורגועה
לא אהבתי: שזה רק יום אחד ונגמרוגם היה לי קצת קשה להוריד את הסיכות, עם עזרה מבעלי הטרי בילינו ככה מול המראה, צחקנו, הורדנו את הריסים, התוספות והכל, ובעלי המקסים אמר שלא הרגיש שמשהו היה לא טבעי, הוא לא ראה ריסים מלאכותיים ותוספות שיער, וזה משהו שהיה מאוד חשוב לי, אז גם כאן בסופו של דבר המטרה הושגה:)
מחיר: 2,000
הערות לגבי המחיר: אני התארגנתי במקום מרוחק ושרון בא אליי - לצורך כך הוא מבקש נסיעות או שמישהו יבוא לקחת אותו - אבא שלי הביא אותו ובחזור שילמנו לו על מונית - 130 ש"ח
שרון פור