אין ספק שמדובר בגן ואולם מאוד יפים, וסה"כ הייתה לנו חוויה מאוד טובה מגן הקונגרסים אך זה בעיקר בזכות אורי המקסים שנתן לנו שירות מעולה ויחס אישי וחם, ושבזכותו קיבלנו תחושה ממש טובה. כל הבקשות והמענות קיבלו התיחסות (ניקוי הבריכה ליד החופה, אכיפה של עישון, וכו'). כמה ימים לפני האירוע גם קרה לנו מקרה מצער של מוות במשפחה ורשימת האורחים הצטמצמה בכ-50 איש, וגן הקונגרסים קיבל את הרשימה המעודכנת ולא עשה בעיות, בערב האירוע אורי סידר את סדר הישיבה באולם והוריד מאיתנו המון לחץ.
האוכל - מצוין!! כל החברים שלנו ציינו לטובה גם את הבופה וגם את האוכל, רק הקינוחים שהיו פרווה היו סבירים ותו לא.
העיצוב שבחרנו הוכיח את עצמו והאולם היה נראה מעולה בערב האירוע, השירותים היו נקיים ובשאר הערב גם דאגו לנקות אותם. המלצה חמה לכל החתנים - תבקשו הדרכה טובה איך לשבור את הכוס וגם תבקשו לראות את הכוס לפני - הזכוכית נכנסה לעומק הנעל של בעלי ולמזלנו זה לא נגמר רע. חבל שהאולם לא מקפיד על זה.
רק הערה קטנה - לפעמים מרגיש שגן הקונגרסים נופל למקום שאולמות רבים נופלים אליו אחרי שנים בתעשייה והתמודדות עם זוגות - וזו התחושה שזו באמת תעשייה ובית חרושת לחתונות. אל תפחדו להתקשר וגם להציק קצת כדי שיקבלו את הרושם שאתם פדנטים ושאכן כל הבקשות שלכם ימולאו במלואם. לסיכום - חוויה חיובית מאוד....
מחיר: 210 הערות לגבי המחיר: מחיר לאורח בדיל חורף (נובמבר) כולל עיצוב אולם, עיצוב חופה, מסכים, הגברה, אלכוהול תוצרת הארץ, דיג'יי וחצי ממחיר הצלמים