אחרי שקיבלנו את האלבומים והסרט אנחנו רשמית יכולים להגיד שמדובר בספק הכי טוב שהיה לנו בחתונה, חברה מקצועית ואנושית שנותנת שירות מהלב.הסיפור שלנו יכל ללכת לכיוון שלילי - יום לפני החתונה התקשרו אלינו מכתום ואמרו כי הצלם שלנו נמצא בחדר לידה עם אשתו ולא יוכל להגיע. כמובן שנלחצנו בהתחלה אבל אחרי שהכרנו את דור הבנו שאנחנו בידיים טובות.כשנכנסים למשרדים של כתום ישר מרגישים בבית וכך הרגשנו גם ביום החתונה, דור קלט בדיוק את הסגנון שלנו,לא לחץ או ביים יותר מדי (לבקשתנו), נתן לנו להתנהג בחופשיות (דבר שהיה ניכר בתמונות עצמן) ושמר על אנרגיה טובה ביחד עם צלם הוידאו תום גביש, סידר לנו את החיפושית של חבר שלו שאיתה קיבלנו תמונות פשוט מקסימות, וידע להמליץ על לוקיישנים שהצטלמו מעולה!.בחתונה שלנו הכרנו את אבישי-בחור מקסים שגם מולו התנהלנו לאחר החתונה, אפילו האורחים פרגנו על האנרגיה של הצלמים שלנו.האלבומים פשוט יצירת אומנות אמיתית - אנחנו בעננים! גם הסרט יצא מקסים בזכות תום ואיתן.לסיכום, אין ספק שכתום הם החברה מס' אחת בארץ! תודה ענקית על הכל!
מירב וטל סגל 14/11/13...
אהבתי: היחס האישי ואנושי,התוצאה בתמונות/וידאו וצוות של החברה לא אהבתי: אין הערות לגבי המחיר: מחיר של דיל חורף של גן הקונגרסים