הרומן עם "איט אירועים" החל מהמלצה שקיבלנו ממנהל "ביער" - גן האירועים בו החלטנו להתחתן.
לפני שהגענו לפגישת טעימות עם "איט" נפגשנו עם קייטרינג אחר בעל שם טוב בתחום אך מערב זה יצאנו בתחושה לא טובה ובידיעה שלא נרצה לעבוד עימו.
באותו ערב טעימות - האוכל עצמו היה בסדר, אך חשנו (שני זוגות ההורים ואנחנו) שלא נוצרה כימיה והרגשנו שהוצג בפנינו התוצר (שלא היה בדיוק מה שחיפשנו) ושעלינו לקבל את הכל כמו שהוא, ללא שום אפשרות להציע הצעות או לבקש שינויים כך שהאירוח והמזון יתאימו יותר לאירוע והאורחים.
נציין כאן שרצינו לקיים חתונה על טהרת הטבעונות וחיפשנו קייטרינג שייקח את המשימה כפרויקט ושהארוחה לא תהיה רק בופה של "תוספות" (אורז, תפו"א וסלטים) אלא ממש מנות גדולות, איכותיות ומשביעות. רצינו להציג שפע ומגוון מנות מהעולם הטבעוני, כך שכל אורח, בין אם הוא אוכל בשר, צמחוני או טבעוני - יוכל למצוא מספר מנות אטרקטיביות שיהיו טעימות ושיוכל ליהנות מהן.
עם מעט חששות והרבה תקווה הגענו לטעימות עם "איט" אך החששות נעלמו תוך דקות ספורות, אין בכלל מקום להשוואה לקייטרינג הקודם שפגשנו.
כבר בהתחלה, שני זוגות ההורים ואנחנו נשבינו מיד בקסם הקולינרי וביד השף גילי בן סימון.
מעבר לעובדה שגילי הוא שף מחונן, מדובר גם באדם סבלני וסובלני במיוחד, חובב אתגרים ובעל ראש פתוח.
הערב היה מוצלח מאוד והכימיה שנוצרה בינינו לבין הצוות היתה מדהימה - החל מהכנת תפריט מגוון וטעים, דרך הסכמתם להגיע ממושב היוגב למרכז הארץ ולקיים את ערב הטעימות בבית אחד מזוגות ההורים, וכלה בבישולים מדהימים והקשבה לכל הערה והארה במהלך אותו הערב (שנמשך כ4-5 שעות).
בניגוד לשפים אחרים, גילי שמח לשמוע הערות - חיוביות ושליליות כאחד.
הוא כל הזמן ציין שחשוב לו לקבל את הפידבק ואמר שכך הוא לומד להכיר לעומק את עולם המאכלים הטבעוניים ושישמח לשמוע מאיתנו עצות והמלצות.
הוא אף הסכים לפגוש אותנו במסעדה טבעונית שאנו מאוד אוהבים בתל אביב, כדי לטעום מהמנות שאנחנו אוהבים ולקבל רעיונות נוספים לתפריט.
החלטנו על חתונת קונספט, בה יוגשו מאכלי עמים: ישראלי, איטלקי, הודי, אמריקאי, מקסיקני ויפני.
הכוונה ל-6 סוגי מנות בשלב קבלת הפנים ו-6 סוגי מנות נוספים בארוחת הערב, לאחר טקס החופה.
אין בפינו מספיק מילים טובות כדי לתאר את מידת הרצינות, המאמץ וההשקעה וכמות המחקר וההכנות שהרגשנו שנעשו מצד קייטרינג "איט" החל משלבי ההתקשרות הראשוניים ועד ליום האירוע עצמו.
במהלך ההתקשרות עם הקייטרינג עבדנו רבות מול הצוות הלוגיסטי בראשות יפעת ובקשותינו תמיד נענו, גם לאחר הרבה טלפונים, "הצקות" ופגישת טעימות מינימלית נוספת כדי להיסגר סופית על התפריט. :)
המשכנו בפגישתנו עם לירן, מנהל האירוע בפועל שדאג לעדכן ולהתעדכן בכל הפרטים הגדולים והקטנים של האירוע ועשה עבודה מאומצת ומדוייקת ביום האירוע כדי להבטיח שהכל יתנהל כשורה.
צוות המלצרים כולו, שנענה לבקשתינו ללבוש לבוש עדתי אותנטי (דאגנו לשכור 6 סוגי תלבושות בהתאמה לכל עם המייצג את האוכל בדוכנים), עשה עבודה מדהימה לאורך כל האירוע.
ושוב, אחרון ומאוד חביב - גילי, שלאורך כל הדרך נתן לנו את התחושה שהוא רוצה שהאירוע יהיה הצלחה מסחררת ושכולנו נהיה מרוצים, יהיה אשר יהיה ויידרש אשר יידרש.
צוות הקייטרינג במלואו עשה מעל ומעבר כדי לתכנן, לתאם, ליצור, להגיש ולהעניק חוויה מהאגדות - לנו, למשפחות ולכל 400 האורחים שהגיעו לחתונה....
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק