"ביער" היה המקום הראשון שראינו בחיפושים אחר המקום שבו נתחתן.
כבר כשנכנסנו לגן - הרגשנו אווירה קסומה והתרשמנו מהמקום היפה והמטופח.
שנינו חובבי טבע ורצינו מקום שייתן לטבע את הכבוד המגיע לו בקבלת הפנים ובכל זאת יאפשר לכולם לרקוד ולהשתולל באולם ממוזג. (התחתנו ביולי...)
נפגשנו עם ניר, מנהל המקום, לסיור במקום והתרשמנו מאוד. מדובר באיש רציני ומסודר שאפשר לסמוך עליו באופן כללי ושהאירועים שלו יתקתקו עד הפרט האחרון.
התרשמנו כמובן גם מהתאורה והסאונד במקום, אותם גם ה-DJ שלנו שיבח, כאיש מקצוע שעבד שם לא פעם.
הגן היה מסודר ונקי ושידר רוגע וחמימות, הדשא היה מכוסח, השירותים היו נקיים, מבושמים ומרווחים.
עם זאת, הדבר שבאמת שבה את ליבנו היה הטבע - היער עצמו והעובדה שגם מתוך האולם אפשר לראות את היער בתאורה יפה ומרשימה, ולא קיצ'ית כמו במקומות אחרים שראינו.
התרשמנו מאוד אך רצינו לדחות את קבלת ההחלטה, גם כי העלות היתה קצת גבוהה מהתקציב שתכננו וגם כי העדפנו לראות עוד מספר מקומות לפני שנקבל החלטה.
המשכנו את המסע ובמשך כחודש-חודשיים ביקרנו בעוד כ-20 מקומות נוספים.
לא ראינו מקום אחר שהתאים לנו יותר בשקלול כל הקריטריונים, ולאחר צמצום לרשימת "3 המובילים" החלטנו ללכת על "ביער".
חתמנו על ההסכם בלב שלם ובידיעה שאנחנו סומכים על ניר ועל צוות "ביער" שידאגו לאופרציה והלוגיסטיקה כך שלא יהיו לנו דאגות, לא לפני האירוע ולא ביום האירוע.
חשוב לנו לציין שכמעט כל ההתנהלות שלנו היתה מול ניר ועל כך אנחנו מודים, שכן מדובר באדם מקצועי, ממוקד, מסודר וסבלני שתמיד השרה עלינו אווירת בטחון ואפשר לנו לישון רגועים ולסמוך עליו שהכל יהיה פיקס.
התחושות שלנו היו מוצדקות ואכן הכל זרם בצורה חלקה, ביום האירוע המקום היה בדיוק כמו שרצינו - יפה, מסודר, מאורגן ונקי.
התאורה היתה מעולה, תודות לבועז התאורן שעשה עבודה מצויינת ודאג לאווירה באולם ע"י שינויים עדינים בתאורה ושליטה בסרטונים המוקרנים ברקע.
לסיכום, תודה רבה לניר ולכל צוות "ביער" על האירוח המדהים ועל שיתוף הפעולה לכל אורך הדרך....