את הפגישה הראשונה עם שחר עשינו בשיחת וידאו, כיוון ששנינו לא גרים בארץ. שחר הגיעה מוכנה עם שאלות תחקיר מקיפות: אופי הקהל, סגנונות אהובים יותר ופחות, איזה שיר יעשה לנו הכי שמח, איזה שיר יעשה לנו רע, וכו'. הדגשנו שאנחנו לא אוהבים מזרחית וטראנסים, והיא בתגובה ענתה את תשובת מליון הדולר (שדי סגרה את עניין חיפוש הDJ): "אין שום בעיה. עשיתי הרבה חתונות בלי מזרחית." מעבר לזה, היא פשוט קלטה את הראש שלנו והיה כיף לשבת ולדבר איתה. בונוסים: יש לה ווייב של DJ-ית פמיניסטית ומבינה עניין, ויש לה לוגו מגניב. קנתה אותנו.
אחרי שסגרנו קיבלנו ממנה לינק לתיקיית drop box עם מאות שירים שממויינים לפי סגנון ושלב בחתונה (קבלת פנים, חופה, ריקודים, וכו'). קיבלנו שיעורי בית לעבור על השירים ולתת כיוון כללי של שירים שממש אהבנו ושירים שלא נרצה בשום אופן.
הפעם השניה שפגשנו את שחר הייתה כבר בתל אביב שבוע לפני החתונה. שחר עברה איתנו על השירים המשמעותים (חופה, שבירת כוס, ריקוד ראשון), עזרה לנו לבחור את הנקודה שממנה יתחיל שיר שבירת הכוס, נתנה טיפים כלליים לחתונה והציעה לנו לבחור שיר נוסף לסיום הערב (מומלץ מומלץ מומלץ, כי אין כמו שיר טוב ומשמעותי לסגור איתו יום מאושר מושלם).
שחר הגיעה בזמן יחד עם הDJ העוזר שלה והייתה קשובה לבקשות שלנו ושל אנשים אחרים (כל עוד זה לא היה בסגנון שפסלנו מראש). אם התחשק לנו פתאום שיר מסוים יכולנו לגשת אליה והיא ידעה איך להזיז את האירוע כדי שהשיר ישתלב ונוכל לרקוד איתו. היא הרקידה את הקהל בטירוף בחתונה של יום שלישי עד 2 בלילה ובסוף הערב קיבלנו ממנה שני דיסקים עם מבחר שירים מהחתונה.
קיבלנו המון, המון, המון(!) מחמאות מהאורחים על המוזיקה ועל שחר, וגם האורחים הבררניים ביותר אמרו שהיה ממש מוצלח. אחרי החתונה שמענו שזוג שמתחתן בקרוב כל כך התלהב משחר שהם קבעו את תאריך החתונה לפי הזמינות שלה.
לא היינו יכולים לבקש DJאית מוצלחת יותר.
TL;DR שחר אריאל אלופת עולם....
אהבתי: את המקצועיות והיסודיות שלה. אין תחושה של "סמוך" ואין חיפופים.