דף הבית   >   נותני השירות   >   IMAGINE   >   חוות דעת של yrshirtonmychair

חוות דעת על IMAGINE

yrshirtonmychair
בינוני
אימג'ין הם ספק הבר של גן הפקאן, שהוא אולם מאוד מתוקתק ומקצועני. הבר בגדול גם מסודר ומתנהל במקצועיות יחסית (עד שזה מגיע להבטחות על יציאה לרחבה - פירוט בהמשך) והתפריט שמקבלים מהאולם מכיל אלכוהול תוצרת חוץ וכמעט כל מה שצריך, כולל וודקה סטולי - להגשה מהבר בלבד (אין בקבוקים על השולחנות).
שדרוג בסיסי: 5 ש"ח לאורח: למשקאות אנרגיה, ליקרים (פידג', ייגר, לימונצ'לו) וקאווה/למברוסקו. בשדרוג הזה גם מבטיחים שיצאו לרחבה עם שוטים, וקיבלנו גם סוכריות גומי, כתוספת.
אם רוצים לקנות את כל הדברים האלה לבד ולהביא לבר, צריך לקנות כמויות לפי החישוב של הבר (הם מחזירים את מה שנשאר בסוף). בחנויות זה יעלה לכם כמעט אותו הדבר כמו לשדרג דרך הבר, אולי 250 ש"ח פחות (כמובן שכשקונים לבד קאוות אפשר לשים אותן על השולחנות והאוירה אחרת מאשר שני בקבוקים שיושבים בדלי קרח על הבר).
שדרוגים נוספים (ויסקי יקר, למשל): ניתן להוסיף משקאות נוספים במחירים שמאוד קרובים למחירים בחנויות, כך שאחרי בירור יצא שלא שווה לנו לסחוב, והזמנו ויסקי וודקות דרכם, מעבר לכמה בקבוקים שכבר נרכשו בדיוטי-פרי.

באירוע עצמו הברמנים היו מקצוענים, אבל לא יצאו לרחבה כמעט בכלל - פעם אחת יצאה ברמנית עם בקבוק פידג' וכוסית אחת (אותה היא כנראה התכוונה למלא מחדש לכל אורח בלי לשטוף בין אחד לשני? לא ברור) במקום לצאת עם מגש כמו שעושים במקומות אחרים. כמובן שלא רצינו לשתות מהכוסית הזאת והברמנית שבה כלעומת שבאה. בדיעבד היינו צריכים לתפוס אותם באותו רגע ולהודיע שזה לא לעניין ושיצאו עם מגש - היינו בטוחים שזאת רק הפעם הראשונה שיוצאים ולא האחרונה. מעבר לזה לא הסתובבו עם שוטים ברחבה למרות שהבטיחו (אפילו שאלנו את מנהל הבר במפורש אם גם המשקאות הנוספים יצאו לרחבה והוא ענה לנו שכל המשקאות).
מי שביקש קיבל אלכוהול איכותי, אבל היית צריך לדעת מה לבקש ורוב האורחים שלנו לא שותים ביומיום ולא "מבינים" באלכוהול במיוחד, ולא נראה לי שהם ידעו מה הם יכולים לבקש.
זאת היתה בעיה צפויה מראש, דיברנו עליה עם מנהל הבר, מור, שהרגיע אותנו. הוא הבטיח שיצאו לרחבה עם משקאות (מה שכאמור לא ממש קרה). ביקשנו שידפיסו תפריט של הבר (כולל המשקאות שבחרנו להוסיף בשדרוג הבסיסי ובהזמנות המיוחדות) ולשים אותו על הבר: בהתחלה אמרו שישימו תפריט, אח"כ התברר שזה רק תפריט של כמה קוקטיילים ולא של תכולת הבר ולא של השדרוגים שהוספנו (הם טענו שרואים מה יש בבר מאחורי הברמנים), ובכל מקרה באירוע עצמו לא ראינו את התפריט המובטח - לא חיפשנו, אולי הוא היה איפהשהו. נראה שהאורחים אכן לא שתו הרבה, מעבר למשקאות הספציפיים שהזמנו מהבר לפי הבקבוק, שנצרכו בכמות יפה (בניגוד למשקאות שהבאנו בעצמנו מבחוץ).
הברמנים עצמם היו אחלה וכן הכינו מראש כוסות מים.
בסוף האירוע קיבלנו בחזרה בקבוקים של אלכוהול שלא נשתו (גם את אלה שהבאנו וגם כאלה שהזמנו דרך הבר ולא נגמרו).
אי אפשר לומר שזה משהו ש"הרס" את האירוע - היה כיף גם בלי השדרוגים האלה - אבל התחושה היתה שלא קיבלנו את שווי המשקאות עליהם שילמנו ולכן השדרוג הבסיסי (של משקאות האנרגיה, הפידג' והקאוות) היה סתם הוצאה מיותרת. ההמלצה שלי - במיוחד אם האורחים שלכם לא צורכים קאוות באופן מיוחד - תקנו כמה ארגזים של משקאות אנרגיה וודקות לפי החישוב של הבר, מחנות טובה שגם תקבל בחזרה את העודפים (יש כאלה חנויות). משקאות יקרים יותר דווקא שווה לדעתי לקנות מהבר בתשלום לפי בקבוק. מזל טוב ובהצלחה.
אהבתי: את התפריט הבסיסי "חיוך" המוצלח (כולל תוצרת חוץ), את היחס של הברמנים כשביקשו מהם משהו, ואת המחירים הסבירים לבקבוקים לשדרוג שיחסית קרובים למחירים בחנויות,.
לא אהבתי: את התשלום המיותר על תפריט השדרוג; שהבטיחו לנו שיצאו לרחבה עם שוטים וכמעט לא יצאו. שיצאו עם מה שנראה כמו כוס לשימוש רב פעמי.
הערות לגבי המחיר: שדרוג ב- 5 ש"ח לאורח
IMAGINE