מצוין!
הגעתי לאסף בהמלצת עובדת בהילה גאון, שסיפרה לי שהוא עשה את השיער לדוגמניות בקטלוג שלהם.
בפגישת נסיון ניסינו שתי תסרוקות, שתיהן היו יפות בעיניי והחלטנו בסוף על אחת מהן.
שבועיים לפני החתונה באתי להסתפר אצלו, המקום החדש שלו כבר היה כמעט מעוצב לגמרי, וממש כיף לבוא לשם.
בחרתי להתארגן בבית לפני החתונה. ביקשתי מאסף שיבוא אליי ב-13:00. היתה לו כלה נוספת לפניי, והוא אמר שיוכל להגיע רק ב-13:30. ביקשתי ממנו לנסות להקדים, ולשמחתי הוא הודיע לי כמה ימים לפניי שיוכל להגיע ב-13:00.
בסופו של דבר, ביום החתונה, בגלל פקקים וענייני חנייה הוא איחר קצת, והתחלנו את השיער ב-13:30. זה לא איחור משמעותי, אבל בגלל שגם האיפור התעכב קצת, יצא שבסופו של דבר לא נסענו להצטלם איפה שרצינו, מחשש שלא נספיק להגיע לאולם בזמן.
התספורת עצמה יצאה יפה מאוד, ותוך כדי העשייה אסף היה חמוד וקשוב ושינה דברים בהתאם למה שביקשתי.
אחרי הוא עשה את השיער גם לאחותי, שגם יצאה מרוצה מאוד.
אסף חיכה בדירה עד שאסיים להתלבש ולהתאפר כדי לתקן דברים קטנים שזזו בינתיים, וזה לגמרי לא מובן מאליו, כי עברו כמעט שעתיים..
בחתונה עצמה השיער החזיק מצוין כמעט עד הסוף. בשלב הריקודים, קצוות מהתסרוקת התפרקו מאחורה, וגם הפוני התבלגן. בדיעבד, זה משהו שהיה בר תיקון עם כמה סיכות - אבל באותו רגע ממש לא היה לי אכפת מזה, אז לא טרחתי לתקן.. וזה גם משהו שנראה לי הגיוני שיקרה. יש לי שיער דק ועדין ולא השתמשתי בתוספות, אז הגיוני שדברים קצת יזוזו.
שבועיים אחרי החתונה חזרתי לאסף כדי להסתפר, והתספורת יצאה מהמם. ממליצה בחום!...