מראש אני מגדירה את עצמי כבחורה קצת "בעייתית", בעיניי הפשטות פשוט מנצחת, אז זהו.. לא כולם בראש שלי, לא כולם הבינו אותי.
רציתי תסרוקת פשוטה, אבל לא פשוטה מדיי. עברתי אצל שלושה מעצבי שיער שפשוט לא הבינו מה אני רוצה, לא הבינו את הראש שלי. אחד מהם אפילו אמר לי " תגידי את רצינית!? מה את רוצה? תעשי פשוט מחליק וזהו, למה את צריכה אותי!?". ממש התחלתי להתייאש, כבר הייתי חודש וקצת לפני החתונה ופשוט אף אחד לא מבין מה לעזעזל אני רוצה. התחלתי כבר באמת לחשוב שאקח איתי מחליק ואסיים סיפור. שיר מאיזיווד לא התייאשה ואמרה לי ללכת לנסות אצל יאיר דניאל, כבר הייתי לגמריי סקפטית (לא מבחינת שיער :) ) בכל זאת, הסכמתי לתת צ'אנס אחרון לפני המחליק וקבעתי איתו.
הגעתי למקום שלו בבן יהודה כפי שקבענו, יאיר קיבל את פניי בברכה וברגע שישבתי על כס המלכות... וווואאאוו!!!! תוך שנייה שהוא הבין את הראש שלי, פשוט לא ייאמן.
הוא התחיל לנסות כל מיני דברים, תוך שנייה, אבל שנייה, הבנו מה אנחנו רוצים לעשות. שאלתי אותו אם זה בסדר שאגיע אליו שוב עם אחותי, הוא הסכים בכיף גדול. אחותי ואני חזרנו אליו (אחותי התאהבה), שוב הסכמנו על אותה תסרוקת. כל כך סמכתי עליו שאצלו עשיתי את הצבע לשיער שבוע לפני החתונה ולא אצל הספר הקבוע שלי, ניסינו אפילו ביחד משהו חדש (כן, עד כדי כך סמכתי עליו), אנשים ממש אהבו את זה וכמובן בן זוגי.
חברה ממש טובה שלי אהבה את הצבע אז שוב חזרנו ליאיר,בכדי שהפעם יטפל בה. זה ממש נהיה כמו בית כזה, הוא נותן את כל תשומת הלב ואת פשוט מרגישה שאת הכי מיוחדת ויפה שיש.
ביום החתונה יאיר הגיע בזמן עם אנרגיות כל כך טובות, היה הכי סובלני בעולם (וואוו כמה זה חשוב באותו יום), עבד על השיער שלי שעות. כל כך נהנתי מהרגעים השקטים שהיו לנו יחד לפני שהמאפרת, צוות הצילום והמלוות הגיעו. שמענו לנו שירים בכיף, דיברנו...
אחרי מספר שעות יצאתי עם תסרוקת מהמממממת, הרבה יותר מהממת ממה שחלמתי או חשבתי, עדיין מאוד חששתי שהבן זוג יראה אותה מהסיבה שתמיד הכל נראה לו טו מאץ', לא ידעתי איך הוא יגיב כי עם כמה שזה היה עדין ויפה עדיין זו תסרוקת לחתונה.
אז ככה, הוא ראה אותי ונדהם!! הוא אמר לי שמכל עניין האיפור שיער ושמלה את השיער הוא הכי אהב!
זה פשוט יצא אלגנטי, עדין ופשוט- אבל לא פשוט מדיי. איך הוא עשה את זה!?!?
גם אמא שלי ואחותי עשו אצלו את התסרוקת ולא הבינו איך זה יכול להיות כל כך יפה, הוא הוא פשוט מתאים את התסרוקת לפנים שלך.
תאמינו או לא, בהתחלה ממש הייתי אנטי תוספות, אבל איכשהו הסכמתי כי השיער שלי ממש דק, אף אחד לא שם לב בכלל שהייתי עם תוספות. יום למחרת הגעתי ליאיר להוריד את התוספות וממש חששתי כי אמרו לי שזה לוקח מלא זמן להוריד אותן, וזה ממש כואב. תוך 10 דקות יאיר הוציא לי את התוספות, אחר כך ביקשתי ממנו שגם יספר אותי ומאז יש לי ספר חדש.
נשבעת שממש בא לי לצבוע את השיער, או להסתפר כל יום רק כדי להגיע אליו. בנאדם ואיש מקצוע מדהים.
אני בנאדם מאוד ביקורתי, לא סתם זה המעצב שיער הרביעי שהגעתי אליו (חבל שהוא לא היה הראשון), יאיר הוא איש מקצוע מדהים, מבין עניין ומקצועי ברמות אחרות. בנוסף הוא איש כיפי, מצחיק והורס את הבריאות.
יאיר- אתה מדהים, תודה שעזרת לחלום שלי להתגשם "פשוט, אבל לא פשוט מדיי", אתה מדהים ויש לך ידי זהב.
אגב, אתן חייבות לחפוף אצלו את השיער... יש שם משהו נדיר, כשתעשו זאת תבינו ;)
תודה יאיר! ניפגש בקרוב לצבע :) מבטיחה תמונות בהמשך....