אני בהחלט לא מבינה איך זה אפשרי להתחתן בלי איזיווד, יש לי תחושה שאם לא היינו מתחתנים דרך איזיווד עוד היינו רווקים :)
בעלי ואני זוג עצלנים ניגשנו בכדי לקבל איזושהי הכוונה באיזיווד, פגשנו שם את רוויטל שעשתה לנו סדר בדברים, בעזרתה הצלחנו יותר להתמקד ולהבין מה אנחנו רוצים ומחפשים. הלכנו לראות מספר מקומות (כולם היו לטעמנו), סגרנו מקום. משם הכל פשוט המשיך לזרום, אנחנו זוג שנמצא בתעסוקה ומחוץ לבית המון שעות ביממה, מיותר לציין שהחתונה לא הייתה כל הזמן ברראש שלנו, איזיווד פשוט היו שם בכדי לעשות לנו את הסדר הזה, הם אלו שהתקשרו ושאלו אותנו מה קורה עם זה, מה קורה עם ההוא, כל שאלה שהייתה לנו הם אלו שהיו הכתובת. לא היינו צריכים מלא טלפונים של מלא ספקים, הם פשוט המרכז שעושה את הסדר בדברים, המון סדר.
אחרי שסגרנו עם המקום העבירו אותנו "לידיים" המדהימות של המפיקה מספר אחת- שיר ירדן, אי אפשר לתאר במילים את הבחורה הזו (באמת!) הסבלנות שיש לה, החן והאכפתיות הם משהו שלא ניתנים להסבר. כל בעיה, שאלה או טענה שהייתה לנו פשוט נענתה על- ידה. היא נתנה לנו הרגשה הכי נוחה להתקשר אליה לפלאפון ובאמת בכל שעה!! ממש התקשתי למצוא מעצב שיער, התחלתי אפילו להתייאש כי אף אחד לא הבין את הראש שלי, שיר הייתה רחוקה מלהתייאש, היא הייתה מלאת סבלנות ופשוט עזרה לי למצוא את המעצב שיער המושלם בשבילי!!! תודה שיר!!
זה לא פשוט לארגן חתונה, יש כל כך הרבה דברים לדעת, לסגור, לעשות ולהבין- איזיווד פשוט עושים סדר בדברים, מקלים על כל התהליך הארוך והמייגע הזה, עוזרים לבני הזוג להתמודד עם הכל!! (הם אפילו רצו לעזור לי עם הסעות מאילת למרכז), לכל דבר יש להם את המענה והעזרה. הם מתחילים אתכם את כל התהליך מתחילתו ועד סופו- שיר המהממת אפילו הגיעה לחתונה לומר לנו מזל טוב!! יש דברים כאלו!?!?
אנשים יקרים, חבל לכם על כל שנייה מהזמן,פשוט לכו לאיזיווד בכדי לעבור את זה בשלום :)
תודה רבה לכם איזיווד, תודה על הסבלנות העזרה והתמיכה. תודה לאביחי ותודה גדולה ומיוחדת לשיר ירדן המדהימה!!...