רותם הוא איש נעים וצלם מוכשר. וחשוב שהצלם יהיה מישהו שכיף לעבוד איתו כי ת'כלס זה איש המקצוע שאתם מבלים איתו הכי הרבה שעות ביום החתונה!
אל רותם שהגענו דרך חברים של חבר ופשוט אהבנו את התמונות שהוא עושה- הן כולן נראות טבעיות, מיוחדות אבל לא אומנותיות במידה מופרזת וכולם נראו בהן מדהים.
התחתנו ביום שבו האיילון נסגר לתנועה בגלל הגשם. קבענו אצל מעצב השיער השיער ב12:00 ורותם כדי לא לאחר יצא מהבית ב9:30 והתקשר להודיע לי שהוא אצל חבר באזור ושאני אקרא לו כשאני רוצה. במשך כל היום הצילומים הוא היה נינוח ומצחיק והיה לנו ממש כיף איתו. בעיקרון רותם לא אוהב תמונות מבויימות וכבר בשיחת ההיכרות הוא אמר לנו שהוא לרוב לוקח את הזוג לאתר הצילומים ונותן לו לשוטט ולדבר ומצלם תוך כדי. כמובן שבאותו היום זה היה בלתי אפשרי עקב מזג האוויר. נסענו לעשות את הצילומים במלון שבו אולם האירועים שבו התחתנו ורותם בעזרת משחקי אור וצל הוציא תמונות ממש מיוחדות, עם טאצ' רטרו.
במהלך החתונה בקושי הרגישו אותו, את צלם הוידאו ואת צלמת הסטילס הנוספת ועדיין כל דבר צולם, כל האורחים צולמו וכולם יצאו ממש יפים, לא רק החתן והכלה, שיצאו כמו כוכבי קולנוע, אבל צריך להיות ממש גרוע כדי להוציא את הכלה מכוערת. ברור שיש כמה תמונות עם פרצופים מוזרים, אבל עד החתונה שלנו עוד לא נתקלנו במצב שאפשר להעלות אלבום חתונה שלם לפייסבוק ושפשוט כולם יצאו בו יפים. כמה מהחברים אפילו הפכו תמונות מהחתונה שלנו לתמונות פרופיל שלהם.
התחתנו ביום שלישי ואת התמונות קיבלנו כבר בשישי בבוקר. כדי להוזיל את חבילת הצילום החלטנו לוותר על צילום של שלוש שעות אנשים רוקדים והזמנו את צלם הוידאו לחופה ולברכות בלבד, כך גם יכולנו לוותר על המרכיב של עריכת הוידאו וכן על אלבום מעוצב (מה גם שעיצוב אלבומים הוא תחביב של הכלה). ולמרות זאת, רותם ערך עבורנו קליפ חופה יפהפה ומרגש, אותו קיבלנו יחד עם התמונות שלושה ימים בלבד לאחר החתונה ונתן עצות לגבי עיצוב האלבום שממש עזרו לנו ושדרגו את האלבום....
אהבתי: התמונות!!מקבלים את התמונות תוך שלושה ימיםקליפ החופההעצות לעיצוב האלבום לא אהבתי: זאת כנראה בעיקר אשמתנו שלא דאגנו להדגיש את זה מראש, אבל העדים במעמד חתימת הכתובה ובחופה הם חברים טובים שלנו ולא סתם משגיחי כשרות שנאספו מרחבי האולם וממש אין לנו תמונות שלהם. מחיר: 5,500 הערות לגבי המחיר: שני צלמי סטילס+ צלם וידאו לחופה ולברכות, ללא אלבום וללא עריכת וידאו