בהתחלה לא ממש ידענו איך בוחרים די ג'יי. עכשיו כבר יש לנו תשובה- צריך להנות מהפגישה איתו. והמפגישה הראשונה עם אדר פשוט נהנו ברמות והרגשנו באמת חיבור ושהוא בקטע שלנו מבחינה מוזיקלית (אייטיז, רוק אלטרנטיבי וקצת פופ מודרני). גם בפגישת המוזיקה לקראת החתונה היה ממש כיף ומתוך בקשות שלנו הוא העלה רעיונות עם כיוון שונה לגמרי שרק הוכיחו כמה הוא קלט אותנו. בנוסף, ממש התרשמנו מהמקסים שהוא יוצר גם לריקודים (כולל הפיכה של שירים ממש טובים אבל לא רקידים לאחלה מוזיקת ריקודים) וגם לקטעי ג'אז שונים לקבלת הפנים. ומעבר להתייחסות לכל מה שביקשנו הוא גם תרם עצות ורעיונות מניסיונו שהתבררו כנכונים בהמשך וכמה הצעות שלו זכו להתלהבות רבה מצד הקהל.
נקודה שממש הייתה חשובה לנו הייתה ווליום שפוי של המוסיקה עקב רגישות של רבים מהאורחים לנושא ובעיקר אצל הכלה. אדר הבטיח וקיים. גם בקבלת הפנים וגם במהלך הגשת המנות התנגנה מוזיקה נעימה שיצרה אווירה טובה אבל נשארה ברקע ולא השתלטה על השיחה. גם בריקודים היה מוצלח- היה שמח ומקפיץ על הרחבה אבל לא יצאנו משם עם צלצולים באוזניים וכששאלנו לאחר מכן קרובים מבוגרים הם אמרו שהווליום היה סביר לגמרי. למיטב ידיעתנו גם האחראי שמונה על ידנו לשמירה על ווליום סביר לא נכנס לפעולה. הופתענו לגמרי, לא חשבנו שיש די ג'יי שאשכרה יצליח לעמוד בזה, אבל לשמחתנו הופתענו לטובה.
הייתה מסיבה ממש כייפית, המעברים בין השירים זרמו מצויין והיה ממש אפשר לראות את האורחים שרים את השירים בזמן שהם רקדו על הרחבה. אחר כך קיבלנו תגובות ממש טובות על המוזיקה. בן זוג של אחת מחברות הכלה שלא אוהב חתונות אמר שזאת המסיבה הכי טובה שהוא היה בה. ואנחנו? אנחנו לא היינו מסוגלים לרדת מהרחבה מרוב שכל שיר היה יותר מהשיר הקודם ופשוט היינו צריכים לנתק את עצמנו בכוח כדי להגיד שלום לאנשים שהולכים הביתה.
אדר עמד בכל ההבטחות שלו. מוזיקה מזרחית לא הושמעה (כשהוא אמר שהוא לא רואה טעם להשמיע מוזיקה שהקהל לא אוהב, זו לא רק סיסמה) והוא לא נותן לאנשים לבקש שיר מסויים ללא הסכמה מאיתנו. אבל הוא יעבוד בשמחה עם כל מי שתמנו מטעמכם על אישור שירים או בקשה להנמיך את הווליום. הוא ניגן רק מה שדיברנו עליו (אם כי בתוך המסגרת הזו נתנו לו יד חופשית- וטוב שכך) ולא היו שום הפתעות לא נעימות, שלדעת הדי ג'יי הן חיוניות אך לא ממש קולעות לטעם החתן והכלה.
מכיוון שהאולם שהתחתנו בו לא מספק מערכת הגברה אדר הביא לנו מערכת הגברה איכותית ביותר אבל בעלות נמוכה ממה שהציעו לנו די ג'ייז אחרים שראינו. איך אנחנו יודעים שהמערכת איכותית? כי קטע הפתעה מוזיקלי שהמשפחה הכינה לנו נשמע מצויין ולא נהרס כפי שקורה לעיתים, וגם שלא היה צורך לפוצץ את האוזניים כדי לשמוע את המוזיקה כמו שצריך.
כשרואים את אדר ברור שהוא יודע למכור את עצמו, אבל יש לזה כיסוי מלא. אם אתם מחפשים מישהו שילך עם מה שחשוב לכם ולא ינצל את החתונה שלכם כפלטפורמה לאירוע הבא שלו, וכמובן יעשה מסיבה שמחה וכייפית- אדר הוא האיש שלכם....
אהבתי: המיקסים שהוא יוצרהווליום השפוי בלי לפגוע בשמחת הריקודיםהרגישות לבקשות החתן והכלה לא אהבתי: שערב אחד היה קצר מכדי להכיל את כל המוזיקה שדיברנו עליה מחיר: 4,000 הערות לגבי המחיר: כולל מעמ, אנחנו גם שכרנו מערכת הגברה בעלות של 1500 ש"ח