דף הבית   >   נותני השירות   >   שי אלמוג-צלמים   >   חוות דעת של rachel-e

חוות דעת על שי אלמוג-צלמים

rachel-e
אחד הדברים שהיה לנו הכי קשר לבחור זה צלם, חיפשנו הרבה עד שהגענו לשי אלמוג ושם עצרנו לשמחתנו! שי בחור מקסים, חיובי ומשרה אווירה טובה ורגועה, שיעלה לכם חיוך על הפנים לאורך כל יום החתונה - ולנו זה היה הדבר הכי חשוב - כי הרי הצלם מלווה אתכם ברוב השעות של החתונה וזה חשוב מאוווד! אין הרבה צלמים שיעצרו טרקטור בדרך כדי שירים אותנו להצטלם עליו!
שי לא הציק ולא "העמיד" אותנו - נתן לנו להיות טבעיים, אך נתן דגשים מקצועיים על מנת שהתמונות יצאו מושלמות.
לא פחות מקסים משי זה האומנות והתוצרים שקיבלנו - תמונות מצויינות ואומנותיות, אלבום מעוצב מדהים - שכל שינוי ובקשה שהיו לנו עשו (והיו הרבה מאוד...) - כך שיצא בדיוק כמו שרצינו,
וסרט מעולה (שלא נמאס לראות אותו ארחי פעם אחת :) בעריכה שקלעה בול לטעם שלנו - כך שהסרט ממש היה מעל לכל הציפיות שלנו מסרט חתונה! לא היינו חושבים לעשות את זה טוב יותר!
אז תודה גדולה לצוות כולו ויישר כוח!!!

בקיצור - מאוד מומלץ איש מקצוע ואמן אמיתי, חווית שירות מצויינת לפני, במהלך ואחרי החתונה.

שיהיה במזל טוב!
רחלי ודוד 22.4.2012 - מעגלים
אהבתי: כימיה שהייתה במהלך החתונה ואת כל התוצרים הסופיים!!!
לא אהבתי: חיכינו הרבה זמן לעריכה של הסרט (אבל היה שווה לחכות...)
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל - מחיר הוגן מאוד לצלם ברמה גבוהה. מומלץ לברר על כל החבילה (סרט HD, אלבום דיגיטלי, צלם נוסף ומגנטים - מחיר מאוד משתלם - יותר טוב מהרבה צלמים אחרים שראינו)
שי אלמוג-צלמים