אתחיל קודם כל בתודה לכל צוות ידברו עלייך - השיער והאיפור יצאו מהממים, הרבה מעבר לציפיותיי. מדובר בסלון מאוד נעים - אתחיל ואומר שביון חתונתי הייתי הכלה היחידה והיו איתי עוד 3 מלוות שהסתרקו והתאפרו במקום. היום זרם בנעימים ובכיף, ללא שום לחץ - וגם לאחר אירוש לי של 45 דקות מהשעה שקבענו בבוקר - אבי עמד במילה והייתי מוכנה בדיוק בשעה שסגרתי! אז קצת פרטים - אבי ספר מעולה - אמן של ממש - הצליח לעצב לי את השיער בצורה שאני בחיים לא חשבתי שתחמיא לי - ויצא פשוט מהמם. מומלץ בחום לקחת תוספות שיער - גם למי שיש שיער עבה וממא (כמוני) - יוצא הרבה יותר יפה!
אחד הדברים החשובים שהיו היה ביצוע שיער ואיפור ניביון (במיוח האיפור) - לשמחתי יפית קיבלה את בקשותיי בנושא והתחשבה בטעמי האישי - מה שהיה לי הכי כיף! כמו כן, יפית הגעה ליום החתונה שלי שהיא חולה מאוווווד, וזאת רק על מנת לתת הוראות מדוייקות למאפרת שהחליפה אוץתה (שאגב אני לא זוכרת את שמה אבל הייתה גם כן מצויינת!!!) - אז תודה רבה - שיתוף הפעולה יצא מצויין.
לכל מי שמתלבטת אומר שהייתי במקום גם כשהתארגנו בו 3 כלות (מקסימום שהמקום מקבל) ועוד מספר רב של מלוות - ועדיין היה שקט - וכון היו מוכנות מזמן - ולכן הסכמתי לסגור במקום - היה לי חושב שתהייה אווירה נינוחה ולא של שוק.
לגבי המחיר אני הגעתי דרך פנינת כלה - וחושבת שזה מחיר מצויין לתמורה.
בקיצור מאוד מומלץ!...
אהבתי: יחס חם והקשבה לטעמי האישי, וכמובן התוצאה הסופית לא אהבתי: שכל הרמה קטנטנה של שיער נחשבת "תסרוקת ערב" - שזה כבר מחיר אחר למלוולה מחיר: 1,400 הערות לגבי המחיר: כלה - כולל תוספות שיער - דרך דיל של פנינת כלה