דף הבית   >   נותני השירות   >   easywed - איזיווד   >   חוות דעת של נועה בן-ארי

חוות דעת על easywed - איזיווד

נועה בן-ארי
הגיעה הצעת הנישואין. אמרתי כן. עד כאן סבבה. בתוך ים האפשרויות לא ידענו מאיפה להתחיל וממש לא רצינו שזה יהפוך לפרויקט חיינו... הגענו לאיזי ווד דרך המלצות של חברים. נפלנו במקרה על אורית. התמזל מזלנו! התחברנו אליה מיד והיא אלינו. מהר מאוד הבינה את הראש שלנו, היתה סופר קשובה ומגניבה (היא זמרת עם להקה- אורית קמחי, היינו בהופעה שלה- מומלץ! ) עזרה לנו לעשות סדר בבלגאן. מראש אמרנו שאנחנו רוצים ללכת לראות לגג שני מקומות. המקום השני שהלכנו אליו- WHITE בפרדס חנה היה ה-מקום!!! כל שאלה, בעיה- יכולנו להרים אליה אישית טלפון. עזרה לצ'פר אותנו בקוקטיילים וכו'. בחורה בשם עינב קשובה ונעימה עזרה לשדך לנו ספקים- דיג'יי- שחר אריאל- אלופה, צלמת- אפרת ציון, מאפרת- דליה מוילה בניטה. היה פיקס! היה לנו המון זמן לתכנן - 9 חודשים, ולאורך כל הדרך ליוו אותנו, התעניינו בשלומנו גם כשלא התראנו פנים מול פנים וגם אחרי שהסתיימה החתונה. מדהים איך איזי ווד מצליחים לתת הרגשה של יחס אישי וכיפי אל אף שהם לכאורה "מפעל, פס ייצור".גם המקום עצמו נעים, הבנות בקבלה עם חיוך, קרמבו, קפה. אני לא יודעת אם המחיר הכולל יותר יקר או יותר זול בשוק, אני חושבת שאולי בסוף זה יוצא די אותו דבר. ההבדל הוא שלנו זה חסך את התיזוז והכאב ראש! השאלה איך אתה מגיע בסוף לחתונה- מותש על ארבע, או בסבבה. ואני חושבת שזה מה שחשוב ועושה את ההבדל בחוויה! אי זי ווד, תודה רבה! מומלץ!
נועה ונדב 21.9.12
אהבתי: את היחס, השירות. אורית !!!!!!!!!!!!!!! ועינב!
easywed - איזיווד