דף הבית   >   נותני השירות   >   שחר אריאל   >   חוות דעת של נועה בן-ארי

חוות דעת על שחר אריאל

נועה בן-ארי
אז ככה: התחתנו ב 21.9.12
התאהבות ממבט ראשון. שחר קנתה את עולמי כבר ב 5 דקות הראשונות שישבנו אצלה! (לבעלי זה לקח טיפה יותר זמן ממני, נגיד 10 דקות) הרגשנו אצלה מאוד בנוח. דבר ראשון היא מבינה במוזיקה שאין דברים כאלה. הבינה בדיוק מה הטעם המוזיקלי של כל אחד בנפרד (כן, אנחנו לא ממש מסונכרנים כזוג בקטע הזה...) והצליחה למצוא שילוב מעולה!! אני חייבת להתוודות שאני לא טיפוס של מסיבות וריקודים על אף שאני מלאת אנרגיות ורקדתי ללא הפסקה! היו לנו 240 איש בחתונה (שישי צהריים) והרוב רקדו עד הסוף כולל סבא שלי בן 82 שרקד איתי טנגו (במקום הריקוד חתן כלה ) ואז עבר לסמבה ואפילו רוק! כל הזמן ניגשו ואמרו שהחתונה כל כך שמחה! שחר היתה מאוד קשובה לנו ולקהל ואני יודעת שהיא גם עזרה מבעוד מועד וגם בזמן אמת לכל מי שהשתתף בתוכנית האומנותית .. (שהיתה אדירה ומורכבת) בסוף קיבלנו ממנה דיסק עם השירים (חופה, שבירת כוס, שיר סיום ארוע פלוס שירי קבלת פנים)- איזה כיף! ולסיכום, שחר- תעשי לנו ילד!!!
נועה ונדב
אהבתי: הכל. החיוך, המקצועיות, הנאמנות למה שקבענו בהתחלה. חשוב לציין ששלחה לנו תיקיה שלמה של שירים בדרופ בוקס שיעזור לנו לעשות סדר בראש. גאוני!
לא אהבתי: נגמר מהר מידי, בא לנו לעשות את זה שוב.
הערות לגבי המחיר: דרך איזי ווד
שחר אריאל