בתור אחת שלא היה לה כל כך כח להתעסק עם כל הסידורים לחתונה, עם גילאור הכל נסגר במיילים בצורה הכי נוחה ורגועה שיש.
הכל התחיל כמובן בשיחת טלפון כמה חודשים לפני, גילאור הסביר את הכל בטלפון וסגרנו את התאריך.. אני חייבת לציין שממש התלבטתי לגבי התא צילום כי היה לי חשוב שהתמונות יהיו איכותיות, ובכלל שהכל יראה טוב..
גילאור שלח לי הצעת מחיר ומשם כל ההתכתבויות היו במיילים לקראת החתונה. משום מה היה לי ממש חשוב הצבע של הרקע של התמונות וממממש שמחתי כשגילאור אמר לי שלמרות שקיימים 3 צבעים קבועים, הם יוכלו להכין לי איזה צבע שאני רוצה בלי בעיה כי הם גם ישתמשו בזה בעתיד אם מישהו אחר ירצה.
ובאמת, כמו שהוא הבטיח קיבלתי צבע אחר ממה שהיה קיים, במיוחד לבקשתי והתא היה מדהים!!! הצוות הגיע בזמן, הם היו ממש נחמדים! אנשים לא הפסיקו להכנס לתא וקיבלתי אחרי החתונה תמונות של מקררים מלאים בתמונות שאנשים צילמו!!!
משהו שלא ידעתי שעושים והיה אדיר, זה שכל תמונה שאני והחתן הצטלמנו (ביחד או עם אורחים) הם שמרו לנו בצד עותק ובסוף הערב קיבלנו חוץ מאת כל התמונות בדיסק און קי גם ערימה של תמונות מוכנות ממהלך הערב! (גאוני!!!)
בקיצור, היה מושלם! התמונות יצאו ממש יפות, הרקע שביקשתי היה מהמם, והכל היה נראה מושקע ואיכותי.. ובכלל זה אחד הדברים שהיה הכי קל לסגור, כל ההתכתבויות במייל היו ממש נוחות וברגוע...
ממממש ממליצה!!!...
אהבתי: הזרימה עם הבקשות המיוחדותלסגור את כל הפרטים הקטנים באיזי במייל... לא אהבתי: באמת שהיה מושלם... הערות לגבי המחיר: ממש לא יקר לעומת אחרים ועדיין איכותי!!!