טוב, הגעתי לארט מיוזיק אחרי שראיתי את דורון בחתונה של חברים וממש התלהבתי.. דורון לא היה פנוי ולכן נפגשנו עם שחר וכפיר.
לי אישית היה חשוב במוזיקה שיהיה כל מה שאני אוהבת ופחות עניין אותי הקהל, ולכן גם היה לי ברור שהדי ג'יי חייב להתחשב בהעדפות שלי... ארט מיוזיק היו הראשונים והאחרונים שראינו בנושא של הדי ג'יי וסגרנו איתם ישר! כפיר ושחר נתנו לנו הרגשה טובה ולא ראינו צורך לבדוק ספקים אחרים!
שחר קיבל ממני רשימה של שירים שבועיים לפני החתונה וכולםםםםםםם הצליחו למצוא את דרכם לפלייליסט בצורה מושלמת! שחר הצליח לשלב את השירים המזרחיים ככה שאני לא ארגיש שהם בכלל היו (בתור אחת שלא סובלת מזרחית), וככה שהאנשים שאוהבים ירגישו שגם הם קיבלו התייחסות!
אני אישית הייתי בהלם כשראיתי שכל החברים שלנו עלו למעלה לעמדת די ג'יי והתחילו לרקוד שם, פחדתי שזה יפריע לשחר לעבוד, אבל הוא זרם איתם (אפילו הציע להם לעשות תמונות עם האוזניות) וגם אנחנו מצאנו את עצמנו שם באיזשהו שלב רוקדים לידו!!
לא הפסיקו להחמיא לנו על החתונה והמוזיקה, וכמה שהייתי שמחה לקחת על עצמי את הקרדיט, לשחר מגיע את כל המחמאות כי אנשים לא הפסיקו לרקוד! הייתה חתונה ממש שמחה, ובשבילנו מושלמת מוזיקלית!!!
תודה ענקקקקקית לשחר על הכל! (במיוחד על הנאמנות שהוא לא נכנע לבקשות מאנשים בקהל ואמר שהכל חייב לעבור דרכנו!- מממש מעריכה!)
בקיצור, אני לא הייתי מהססת וסוגרת איתם בלי לחשוב פעמיים, המחיר ממש הוגן והם שווים כל שקל ויותר! יש להם כל סגנון שתרצו והם ממממש מממש אוהבים את העבודה שלהם, יותר מזה לא הייתי מבקשת!
שוב תודה תודה תודה!!!! הילה ושלומי...
אהבתי: היחס! הם לא מסחריים לעומת ספקים אחרים שכאילו קוראים טקסט כתוב... ההתייחסות לבקשות (באמת שכוווולן הופיעו).. ההשקעה...הזרימה!!! והככככככל!!!!! לא אהבתי: אין כזה דבר הערות לגבי המחיר: מממש הוגן!