דף הבית   >   נותני השירות   >   ערן ויניב קצב   >   חוות דעת של sadan

חוות דעת על ערן ויניב קצב

sadan
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אני לא יודעת איך זה קרה- אליהב שאשון שהוא אלוף עולם, שלח אותי לאלוף עולם השני! ואני לא צוחקת!

נכנסתי לסלון של יניב לפגישת ייעוץ עם אמי ואחותי- בהתחלה הוא נראה לי סנוב... אחותו ספיר הייתה מקסימה... עשיתי עוד סיבוב לשני סלוני כלות. אחרי הפגישה איתם. יצאתי ואני, אמא שלי ואחותי ביחד- אמרנו שאנחנו עכשיו חוזרות לסגור עם יניב. הסלון של יניב נותן הרגשה שונה, כייפית ורגועה גם שיש עוד כלות לצידך.

הגעתי ליניב לאיפור ניסיון- מהפגישה הזו הבנתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. יניב הוא בן אדם מקסים, בעל אוזן קשבת ושמוכן לקבל כל הערה/ פנייה וליישם אותה. יניב הקשיב לכל בקשה שלי- גם ביום המאושר בחיי.

יניב עשה לי 2 תסרוקות- שכל אחת מהן הייתה יותר יפה מהשנייה ולמרות החום של אוגוסט (גם שהבאתי את הספר איתי...) הכל החזיק כמו שצריך- האיפור והשיער! המחמאות לא מפסיקות להגיע עד היום הזה! הטלפונים לא מפסיקים לצלצל וכבר חילקתי את הטלפון שלו להרבה בנות- ובשמחה רבה!

יניב וספיר- אני רוצה להודות לכם על מי שאתם ולבקש ממכם להמשיך ולשמח כלות - בדיוק איך שאתם עושים זאת!
אמא שלי, אחותי וחברה שלי- שהיו המלוות שלי- יצאו מרוצות ועם חיוך מרוח על הפנים! וזה מאוד חשוב!

ואנחנו עוד נתראהההההה :) אוהבת, בר.
ערן ויניב קצב
3.0K