דף הבית   >   נותני השירות   >   אליהב שאשון - שמלות כלה   >   חוות דעת של sadan

חוות דעת על אליהב שאשון - שמלות כלה

sadan
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אלוף עולם! בעל ידי זהב! ואין מילה אחרת.... :)
התחלתי את ה"כייף" בבחירת שמלת כלה אצל 3 מעצבים באותו היום. למחרת, הגעתי לפגישה שקבעתי מראש אצל אליהב. מהרגע הראשון שנכנסתי לסלון- ידעתי שאצל אליהב ורק אצלו אני יעשה את שמלה הכלה שלי.
אני רוצה לספר לכם- כי מהרגע הראשון שנכנסתי ואליהב כמובן, קיבל את פניי, ואת פני אמי, גיסתי וחברתי- הוא היה חייכן ומקסים. הראתי לאליהב את הסגנון שלי ואליהב הראה לי את השמלת כלה שלי! וזאת באמת הייתה השמלת כלה שלי!
אליהב היה סבלני והראה לי בדיוק איך השמלה תיראה ואיזה שינויים צריך לעשות כדי שהיא תתאים לגוף שלי. והכי חשוב שהקשבתי לו. כי ככה בדיוק היא נראתה- מושלמת!

ביקשתי מאליהב לראות עוד 2 שמלות כדי לדעת שזאת באמת השמלה שלי- והוא נענה ברצון כי ידע בדיוק לאן אחזור.
לאחר שעה בערך סגרתי עם אליהב ועד היום הזה, קצת אחרי החתונה, אני לא מצטערת לרגע!
אליהב ואמו סיפקו לי אוזן קשבת לכל בקשה! גם שהתקשרתי אליהם ב- 20:00 בערב עם חששות... :)

ולך אליהב אני רוצה להגיד- תודה מכל הלב! אתה אלוףףףףףףףףףף עולם!!!!!!!! תותח!!!!!!!!!!!!!
אין ולא יהיה מעצב כמוך!!!! מזללללללל שיש אותך!!! ומזל שראיתי את השמלה שלך ואותך!!!! מהרגע הראשון שמדדתי את השמלה ידעתי שזאת השמלה שלי ומהרגע השני שראיתי אותך- מסדר לי את השמלה בדיוק איך שהיא צריכה להיות ולא רוצה שאראה משהו אחר- ידעתי שאתה המעצב שיעצב לי את השמלה של חיי!!! אליהבוש- תודה, תודה, תודה! על הדאגה, האכפתיות, האוזן הקשבת ושהיית אתה ואמא- תמיד שם בשבילי!
מאחלת לך אושר ועושר, שמחה ופרנסה! תמשיך לשמח כלות ואין לי ספקקקק שאנחנו עוד נתראה אבל לא לעיצוב שמלת כלה אלא שמלת ערב אוהבת אותךךךךךךךךךךך!!!

בר.
אהבתי: היחס, השירות, הדאגה, האכפתיות, השמחה והאושר שמקרינים בכל מדידה ומדידה ושיש עם מי לדבר.