(שי ושירה - ה-17.7.2012)
ביקרנו בהרבה מקומות לפני שהגענו ללילות קסומים. האמת שהיינו אפילו בדרך לסגור באחד מהם, הרע במיעוטו, כשחזרו אלינו מלילות קסומים.
אבי (הבחור שדיבר איתנו) היה נחמד, נשמע כמו בן אדם (ולא SALESMAN) והיה גם היחידי שאמר לנו מה המחיר בטלפון. בלי למרוח... בלי "תגיעו ונדבר", בלי סופרלטיבים ובלי שטויות.
התרשמנו, והחלטנו לנסות ללכת לבדוק עוד אולם, שנייה לפני שסוגרים... וכשהגענו לשם כבר היה לנו ברור שאנחנו סוגרים.
אין לי איך להבהיר את זה במילים, אבל *מאוד* קשה למצוא אנשים ישרים ואמינים בתחום הזה של חתונות, ובלילות קסומים הם זה והרבה מעבר.
נחמדים, לא מתעסקים בשטויות, לא מכריחים אותך לקחת דברים שאתה לא רוצה, והולכים המון לקראת הזוג.
אחרי שנפגשנו איתם בערב, הגענו בבוקר לסגור, ושחר (שיהיה בריא - סטנדפיסט מלידה), לא לקח אותנו כמובן מאליו, דאג להציג את מה שפספסנו בערב הקודם, לתת לנו עוד אופציות מעניינות ולהפוך את החוויה לנעימה.
המקום בנוי כמו מועדון, עם תאורה מדהימה ואקוסטיקה מעולה,
והביקורות על האוכל (למרות שעם הלחץ של האירוע, לא יצא לנו לטעום אותו מעבר לערב טעימות), היו מדהימות והגיע מכל כיוון.
מנהלי האירוע (אוהד ויוסי) תפקדו כמו נינג'ות, דאגו לנו לכל מה שאנחנו צריכים וטיפלו במשברים של ההתחלה בדרך הטובה ביותר שיכלו... למרות שהייתי לקוח קשה.
מי שהיה באירוע בשביל הריקודים לא הפסיק לרקוד (המבנה של המקום והמיקום של הבר תורמים לאווירה), ומי שהיה קצת יותר מבוגר בשביל הריקודים, נהנה מהאוכל ומהמקום המרווח (קיבלנו כמה וכמה ביקורות טובות על האוכל - הסלמון, מנות הפתיחה והבשרים, הקינוחים והופל הבלגי במיוחד, על העובדה שהרווח בין השולחנות היה גדול ואפשר להתהלך בנוחות, ועוד)
טיפ מהותי: קחו בר ברחבה - לא הבנו את זה בשעתו כשסגרנו, ובגלל נסיבות מיוחדות שהיו יצא שקיבלנו בסופו של דבר - וזה בהחלט שווה את זה. חשוב לאנשים שרוצים שירקדו כמו שצריך בחתונה שלהם.