דף הבית   >   נותני השירות   >   אמיר אבא - DJ AMIR ABBA   >   חוות דעת של shaychenz

חוות דעת על אמיר אבא - DJ AMIR ABBA

shaychenz
(שי ושירה, חתונה ב-17.7.2012 בלילות קסומים)

כשרואים יותר מידי חמישה כוכבים יש לפעמים חששות שלא מדובר במידע אמין...
כשאנחנו נכנסנו ל-MIT4MIT, וראינו בפרופיל של אמיר כל כך הרבה ביקורות טובות, חשבנו בדיוק אותו הדבר.

זה *ממש* לא המצב במקרה של אמיר... עשוי להישמע קצת יומרני, אבל לאיש היה חלק ענק בהצלחת האירוע, ובביקורות המדהימות שקיבלנו אחר כך.

רצינו חתונה שלא יורדים בה מהרחבה, שתהיה בה אווירת אופוריה של מועדון, וחיפשנו אנשים שיכולים לעזור לנו להגיע לזה.
יצא לנו להיפגש עם כמה תקליטנים, אבל מהרגע הראשון שנפגשנו עם אמיר, זה כבר לא היה תחרות הוגנת.
האיש היה DJ הבית במקומות שבילינו בהם שנים, ומייד ראינו את המקצועיות, ולא פחות חשוב, השירותיות של האיש.
זה לא לקח הרבה זמן... תוך כמה דקות כבר היינו באווירה טובה. הוא נכנס מהר מאוד לראש שלנו, הבין מה אנחנו אוהבים, השמיע לנו סגנונות שונים ונתן לנו רעיונות, ומשם הדרך לסגור הייתה קצרה.
התחושה מהפגישה הייתה שמצאנו מישהו שיודע מה הוא עושה. שסגרנו את הפינה הזו.

אבל זה לא הכול.
קצת לפני החתונה, ישבנו לסגור איזה מוסיקה תהיה, והגדרנו שלל דרישות ומגבלות (למשל כמות שירים מזרחיים ידועה מראש ולא יותר מזה), ולקראת הסיום הוא שאל בנימוס האם בזמן האירוע, בכדי להחיות אותו, זה בסדר לסטות מעט מהתוכנית לפי הצורך.

בזמן האירוע עצמו, כשאני ואשתי כבר לא היינו בפוקוס, הוא הוכיח כמה שיקול הדעת שלו חשוב. בלי לסטות בהרבה, הוא גרם לכך שאנשים לא ירדו מהרחבה, והפתיע, שימח, ואפילו דאג לקצת נוסטלגיה.
אחרי האירוע הביקורות זרמו מכל עבר, ולא שינה מה היה או לא היה לפני הריקודים, הרושם שנשאר מהחתונה היה מצוין.
כמה וכמה אורחים ניגשו אלי בזמן החתונה לברר מי זה ה-DJ.

נכון, זה גם הקהל, וגם הברמנים, גם האולם שהיה בנוי כמו מועדון, וגם האוכל, אבל אין ספק של-DJ היה חלק ענק בלהביא את האירוע לאן שקיווינו שהוא יגיע.
אהבתי: החלטות טובות בזמן אמת, והצמדות מדוייקת להוראות בכל השאר.השירותיות והמקצועיות., והתוצאה של כל זה באולם.
מחיר: 4,000
אמיר אבא - DJ AMIR ABBA