היה בסדר, אך לא הרבה מעבר לכך... האיפור נראה מהמם בשלב ההכנות, וגם בצילומי חוץ, אך כבר בתמונות מקבלת הפנים האורחות נראות מאופרות ורעננות יותר ממני, ובהמשך הערב הוא דהה אף יותר. יצאתי עם תחושה שיכולתי להגיע לתוצאות ולעמידות האלה בעצמי. בהתחלה הילה ניסתה לשים לי חומר מיוחד נגד אדמומיות (מעין מייק-אפ ירוק), אך הוא לא נראה טוב בצירוף עם המייק-אפ, והיא נאלצה להסיר הכל ולהתחיל מחדש בלי החומר- ועשתה זאת במהירות. הרגיש לי שהיא קצת שחיפפה אותי, בניסיון הראשון היא ממש השקיעה ומרחה בתשומת לב, ואח"כ כבר לא נשאר זמן לעשות זאת שוב. כבר באיפור ניסיון הילה זיהתה את האדמומיות, אך לא ניסתה עליי את החומר כיוון שאמרה שלוקח לו הרבה זמן להתייבש. בדיעבד- הייתי מתעקשת לקבל רושם מלא של איך אני הולכת להיראות, כך היינו מזהות את הבעיה מראש וחושבות על פתרון אחר (וממילא איפור נסיון הוא בתשלום, אז אני כן מצפה שתשקיע את הזמן). בשיער הילה השקיעה תשומת לב רבה - יש לי שיער ארוך וביקשתי ממנה להפחית בשימוש בספריי, כך שהיא הרימה את הכל עם המון סיכות (אל תתפסו אותי במילה, אבל לדעתי היו שם כמה מאות...) ווידאה ששום סיכה לא מכאיבה לי- ועל כך ראויה לציון. עם זאת, השיער מעט התפרק, ונראיתי קצת פרועה כבר בשלב קבלת הפנים. לא משהו קריטי, הלכנו על קו מרושל מלכתחילה, אבל דיי מאכזב. לעומתי- אני חייבת לציין שהיא הצליחה מעל ומעבר עם אחותי הצעירה. היא הפכה נערה בת 17 ששמה מקסימום עפרון שחור בעיניים לבחורה יפהפיה ועדינה שקצרה הרבה מחמאות מהאורחים. האיפור של אחותי החזיק מעמד הרבה יותר טוב והיא נראית מאופרת גם בתמונות של הריקודים. יכול להיות שהמקרה שלי הוא מעידה חד פעמית, יכול להיות שעור הפנים שלי מצריך יותר השקעה כדי שהאיפור יישאר עמיד (אני מצליחה לעשות זאת ביום-יום בלי הכשרה מיוחדת) - אבל הייתי מצפה ממאפרת מקצועית שתדע לתת מענה גם למקרים כאלו, ולכן לא יצאתי כל כך מרוצה כפי שהייתי רוצה.
אהבתי: את הסבלנות וההשקעה בשיער ובמיקום הסיכות.את הייעוץ הסבלני לאחותי, שלא ידעה עד הרגע האחרון איזו תסרוקת היא רוצה- והילה סייעה לה לבחור בלי להלחיץ או לדחוף אותה להחלטה.את הסטודיו היפה והנוח של הילה- אני התארגנתי בצימר, אך המקום שלה הוא גם אפשרות מצויינת. לא אהבתי: את חוסר העמידות של השיער והאיפור.הילה איחרה בכחצי שעה בגלל שנתקעה עם הרכב. אני לא כלה היסטרית ולא עשיתי מזה עניין, אבל זאת לא הצורה הכי נעימה להתחיל את היום שלך. היא הבטיחה שיש לנו מספיק זמן גם עם האיחור, אך לבסוף בגלל הבעיה עם המייק-אפ יצא שהיא איפרה את הבסיס ממש בזריזות- אני לא יכולה להימנע מהמחשבה שאולי אם היה לנו יותר זמן, התוצאה היתה מחזיקה יותר מעמד. מחיר: 1,700 הערות לגבי המחיר: איפור + שיער לכלה, כולל הגעה אליי. לא זוכרת כמה עלתה מלווה.