הגענו לסטודיו אימושן לאחר שראינו את סגנון הצילום באתר באינטרנט, והוא מאוד תאם לסגנון שאנחנו מחפשים- צילומים איכותיים ואמנותיים.
פגשנו את אוריאל בסטודיו בת"א, ומהרגע הראשון נוצרה כימיה טובה. אוריאל הוא אדם חביב, מקצועי וכפי. היה לנו חשוב לסגור עם צלם שנוח לנו איתו ונותן הרגשה טובה, כיוון שהוא מלווה אותנו לאורך כל היום (בעיקר את הכלה..). אגב, יש לציין שזו פעם ראשונה שסגרנו חוזה כבר בפגישה הראשונה (!!!). לאחר שפגשנו את אוריאל- לא הרגשנו צורך להמשיך ולחפש.
בניגוד לצלמים אחרים שראינו, אוריאל היה הוגן ביותר ולא ניסה למכור לנו כל מיני דברים ולהגדיל את המחיר... הוא נתן הרגשה שהוא זורם עם כל החלטה שלנו.
ביום החתונה אוריאל הגיע עם צלם וידיוא מקסים בשם אורן. החוויה איתם הייתה כפית וזורמת. למרות שסגרנו רק על צלם סטילס אחד, במהלך האירוע הצטרף עוד צלם מקסים ומקצועי ביותר (כיוון שאוריאל היה צריך ללכת מסיבות אישיות), וכך יצא שאת קבלת הפנים והחופה צילמו 2 צלמים מ-2 זוויות שונות. הרווחנו :-) בימים אלו קיבלנו את התמונות. הן יצאו מהמם ואנחנו מחכים בקוצר רוח לצילומי וידיוא.
אז... לאוריאל וכל הצוות, אם אתם קוראים את ההמלצה- אנחנו רוצים להודות לכם מכל הלב על התמונות המקסימות. היה כיף להכיר אתכם, נהנינו מאוד מחברתכם ואנחנו שמחים שבחרנו בכם. תודה!
הדר וצביקה (חתונה ב"אמורס" ב-21.3.12)....
אהבתי: את ההגינות, המקצועיות והיחס הבין אישי הערות לגבי המחיר: חלק מדיל של האולם, מחיר הוגן ביותר