דף הבית   >   נותני השירות   >   עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער   >   חוות דעת של Hadar7

חוות דעת על עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער

Hadar7
לעינב הגעתי לאחר שקראתי באתר המלצות של כלות. היא הייתה המאפרת הראשונה שפגשתי, ובאיפור ניסיון היה לי ברור שאני סוגרת איתה (איפור ועיצוב שיער). לא היה טעם להמשיך לחפש.

קודם כל, עינב מקצועית ביותר, מאפרת בצורה עדינה, יפה, נסיכתית וקלאסית. האורחים לא הפסיקו להחמיא לי, והאיפור והשיער נשארו עד סוף הערב. עינב מעצבת גם אביזרי שיער מאוד יפים, באחד מהם השתמשתי בתסרוקת.

מעבר לזה, לעינב יש אישיות כובשת, היא יודעת לצור אווירה כפית ורגועה (לפני שנפרדנו- אמרתי לה שאני רוצה לקחת אותה איתי לחתונה..:-)). הגעתי אליה עם אחותי ועוד 3 חברות ועינב ארחה אותנו ממש יפה- הכינה מגש עם שוקולדים ושתייה ודאגה לצור אווירה נעימה.
הסטודיו הביתי של עינב ממש כפי, ויש לה גם גינה מעוצבת ומקסימה.

הרגשתי מאוד נוח בחברתה של עינב (חברות שלי אמרו שהיה נראה כאילו אנחנו מכירות הרבה זמן..), עינב עזרה לי ללבוש את השמלה ולהתארגן ודאגה שאצא יפה. הייתה לי תחושה שאני בידיים טובות.

עינבי, אם את קוראת את ההמלצה-
תודה על הכל !!! ללא ספק, הבחירה להתארגן אצלך הייתה מאוד מוצלחת,
את בנאדם מקסים, מרגיע וסופר מקצועי, ומקווה שדרכינו עוד יפגשו בהמשך... (אולי אגיע אלייך בתור מלווה של חברה...)
נשיקות,

הדר (21.3.12).