דף הבית   >   נותני השירות   >   מאיר - צילום איכותי לאירועים   >   חוות דעת של טל אבן-חן פטר

חוות דעת על מאיר - צילום איכותי לאירועים

טל אבן-חן פטר
אין אין אין דברים כאלה!!! מאיר הוא אומן פשוט אומן! הגענו למאיר בהמלצת חברה אחרי סיבוב אצל מגוון צלמים. כבר שנכנסו בדלת היחס של מאיר היה אחר, אין הרגשה של ניסיון מכירה ושיווק אלא הרגשה של חום ואהבה! התיישבנו וקיבלנו קפה ועוגה :)מאיר הראה לנו אלבומים של חתונות וכבר יצאו לנו העיניים, אין תמונה אחת שלא אהבנו, התמונות פשוט מרהיבות! כל כך יצירתיות ... ממש לא כמו כל התמונות הבנאליות שכולם עושים. לאחר מכן ראינו סרטים של חתונות וגם שם הכל כל כך שונה ממה שראינו עד שהגענו אליו, העריכה מדהימה, הצילום מדהים הכל הכל הכל פשוט מושלם! מאיר הסביר לנו שהוא מגיע עם עוד צלם סטילס, צלם וידאו ואסיסטנט שעוזר לו עם הפלאש לאורך כל הצילומים וגם בחתונה, כששמענו את זה ולאחר שידענו מה המחירים בשוק חשבנו שאנחנו הולכים לשמוע מחיר מאוד גבוה ביחס לאחרים כי הוא מציע הרבה יותר, ולהפתעתנו ממש לא! המחיר ממש שפוי ונמוך מהרבה צלמים אחרים הרבה פחות טובים ממנו...מעבר למקצוענות כצלם חשוב לנו להבהיר משהו הרבה יותר חשוב, מאיר הוא בן אדם! צלם חתונה הוא בעצם הספק שיש איתו הכי הרבה אינטראקציה והכי הרבה זמן לבלות במחיצתו...הוא הרי מלווה את הכלה בסלון הכלות, ממשיך עם הזוג והשושבינים לצילומים ואז לאורך כל הארוע... ביום כל כך מלחיץ אנחנו לא חושבים שאפשר לבלות עם אדם אחר חוץ ממאיר והצוות המדהים שלו כמובן.לאחר הפגישה עם מאיר לא הלכנו לראות עוד אף צלם אחר, אנחנו לא חושבים שיש צלמים ברמה הזו בארץ ובשילוב עם היחס וההרגשה הטובה שהוא נתן לנו זו היתה פשוט בחירה קלה. לפני חתימת החוזה מאיר הביא בקבוק יין והרים איתנו כוסית לחיים... פשוט מדהים!מאיר הסביר לנו הכל בצורה מפורטת ובלי אותיות קטנות שמסתתרות בכל החוזים של הספקים.יומיים לפני החתונה נפגשנו עם מאיר וקבענו לוקיישן לצילומים, לנו היה חשוב להצטלם בים וכמובן שזרמנו עם הניסיון של מאיר והצטלמנו לא רק בים, אלא גם צילומים אורבניים וצילומים בטבע (שדות, מבנים ישנים ושדרת פיקוסים רומנטית).ביום החתונה מאיר והצוות הגיעו מהבוקר, בסלון כלות היו מאוד סבלניים והשרו אוירה רגועה ונינוחה- זה חשוב מאוד! לאחר מכן יצאנו לצילומים בכל הלוקיישנים, מאיר לא בוחל בשום דבר, נשכב על הכביש באמצע דיזינגוף (אותנו זה נורא הבהיל), נשכב בתוך שדה סירפדים מלא תולעים הכל בשביל שיצאו תמונות מושלמות! אפילו האורחים בחתונה כשהם התקשרו לאחר החתונה סיפרו לנו שראו את הצלם נשכב על הרצפה ליד החופה וצילם מזוויות הזויות, הם אמרו שלא ראו צלמים כל כך מקצועניים ומשקיעים בשום חתונה! צילומי החוץ היו פשוט כייף ולא רצינו שיגמרו, לא היתה אפילו טיפה של לחץ שמאפיינת יום כזה מלחיץ, פשוט זרמנו והיה כל כך כייף! אנחנו לא זוג שרגיל להצטלם אבל מאיר הוציא מאיתנו תמונות נדירות! עוד לא ראינו את התמונות הסופיות אבל תוך כדי הצילומים מאיר הראה לנו במצלמה כמה תמונות ואין לנו כבר סבלנות לחכות לראות הכל............אנחנו יכולים עוד להמשיך לתאר את כל מהלך החתונה כי כל דקה עם מאיר היא חוויה, תבינו אותנו כשתפגשו אותו!מאיר והצוות, אנחנו רוצים להודות לכם על יום מדהים וחוויה מדהימה!!!אנחנו יודעים שתיעדתם בצורה הכי טובה את היום המאושר בחיינו!אתם פשוט אומנים! ואנחנו מחכים בקוצר רוח לראות את יצירות האומנות!אוהבים המון! ובטוחים שעוד נתראה בשמחות!גיא וטל...
אהבתי: הכל פשוט הכל!!! מוזמנים להציץ בחלק קטן מהתמונות שלנו:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3637568940785.165996.1321090627&type=3https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3637679903559.166002.1321090627&type=3
לא אהבתי: אין דבר כזה
מחיר: 9,500
הערות לגבי המחיר: זול מהרבה צלמים אחרים ואיכותי בהרבה!!!!!