מאפר בחסד!!! פשוט אומן!!! אני יודעת שהתמונות ידברו בעד עצמן אבל עוד אין לי :) מבטיחה להעלות כשיהיו. הגעתי לבן דרך במספרה של דיוויס של הסתרקתי. בן איפר אותי, את אמא שלי, אחותי ואמא של בעלי. כשראיתי את העבודות של בן באינטרנט התחברתי לעבודה שלו מאוד אבל בכל זאת עשיתי איפור ניסיון בשביל השקט שלי, עוד לפי שאמרתי לבן מה אני רוצה הוא קלט בול לטעם שלי! החלטתי לקנות את הגלוס שבן שם לי ביום החתונה בשביל שיהיה לי אם ירד קצת, ביום החתונה התברר שלא קניתי את הגלוס הנכון, ובן המליץ גם לקנות פודרה בשביל לפדר את הפנים אם אזיע...(כמובן הכל בשביל להרגיע אותי ובן אמר שרוב הסיכויים שלא אצטרך את זה) התקשרתי לאבא שלי ושלחתי אותו לסופר פארם, בן המדהים דיבר עם המוכרת בטלפון והסביר לה בדיוק מה לתת לאבא שלי. כמו שאמרתי שאני אוהבת שקט נפשי ותופתעו לשמוע לא השתמשי בכלל לא בגלוס ולא בפודרה!!! אם לא הייתי מתקלת האיפור יכל להישאר עוד יומיים אחרי החתונה!!! כך היה בדיוק עם האיפור של שלושת המלוות שלי :) כשבעלי הגיע למספרה של דיוויס לפגוש אותי, אמא שלי שמה לב שהוא נחתך בגילוח, היא אמרה לבן והוא ישר יצא החוצה ואיפר אותו גם!!! הבן אדם פשוט מדהים!!! בתור כלה שהיה לי חשוב מאוד מאוד מאוד האיפור, הייתי מאוד לחוצה מהנושא, בן השרה עליי המון רוגע החל מהטלפון בו קבענו את האיפור ניסיון ועד היציאה מהמספרה ביום החתונה!!! אני בן אדם מאוד ביקורתי כלפי עצמו ולא חשבתי שאני אראה בחתונה בדיוק כפי שדימיינתי כי תמיד יש פער בין דימיון ומציאות במיוחד שמדמיינים את החתונה :) אבל לא!!! בזכות האיפור של בן ניראתי יותר יפה ממש שדמיינתי ובשביל שאני אומר דבר כזה על עצמי זה צריך להיות באמת דבר מיוחד!
אדם מדהים! ומאפר מדהיםםםםםםם...
אהבתי: הכל!!! מחיר: 800 הערות לגבי המחיר: חלק מחבילה במספרה של דוויס ואודי