דף הבית   >   נותני השירות   >   סטוקו אירועים   >   חוות דעת של LadyD

חוות דעת על סטוקו אירועים

LadyD
בינוני
מקום מקסים, אינטימי ואיכותי, שונה לחלוטין מאולמות החתונות המצועצעים עם אורות סגולים וירוקים, מעוצב בטוב טעם, אוכל מצוין, אורחים שאומרים "ואו" וחופה בדשא ירוק. זה מה שראינו בדמיוננו ביום שבו הגענו למתחם בהתחלה וזה גם מה שקרה ביום החתונה כחצי שנה מאוחר יותר. הבעיה הייתה בכל מה שקרה בין לבין ולכן הדירוג נמוך ממה שמגיע למקום.

אוכל

1. החוזה של איזיווד מותנה בטעימות תוך שלושה שבועות, בפועל הטעימות התקיימו כחודש לפני האירוע
2. לא כל מה שמופיע בתפריטים היה בטעימות
3. חלק מהמנות הן בתשלום נוסף, אלה מסומנות באתר בפלוס קטן. גילינו בשלב הטעימות שלמשל תוספת של דג סלמון עולה 7 שקלים לבן אדם
4. על כל 10 איש תשלמו דמי שירות של 270 שקלים, וזאת למרות שהדיפולט במקום הוא בופה
5. ביקשנו שיהיה לפחות משהו על השולחן, למשל הסלטים, כדי שלא יהיה מצב שהאורחים יושבים מול שולחן ריק. האופציה היחידה הייתה להוסיף עוד 20 שקל לאדם (הנחה מ-30) ואז המנה הראשונה תהיה בהגשה והעיקרית בבופה, ולא היה ברור מה הטעם לכך
6. למרות שביקשנו לשמור לנו 2 מנות לאחרי האירוע - לא באמת נשארו לנו

עיצוב

המקום מעוצב ממילא ומספק מספר זרי פרחים גדולים, אבל בכל זאת אם תרצו מרכזי שולחן וחופה, חובה לקחת את מעצבת הבית. אם זה חשוב לכם סגרו אחרת בשלב החוזה, אנחנו גילינו זאת מאוחר מדי. עם המעצבת נפגשנו רק כשבוע וחצי לפני החתונה וקיבלנו הצעת מחיר של יותר מ-5,000 שקל. יש לציין שהמעצבת הייתה מאוד מקצועית וקשובה, וכשאמרתי לה שזה פשוט יקר לנו אכן מצאה דרך לעצב בחצי מחיר, הוסיפה אקסטרות ויצא נהדר. גם החופה הייתה מקסימה. רויטל, תודה על ההבנה ועל המקצועיות!

חופה

אל תחלמו שאם יש יום בהיר תוכלו להתחתן בדשא. מתברר שהמקום גובה 5,000 שקל עבור *האופציה* לערוך חופה בדשא. החופה עצמה כלולה במחיר העיצוב. למדתי זאת מביקורת כאן ולמזלי בחוזה מול איזיווד סגרנו שהאופציה לעריכת חופה בדשא תהיה בחינם

אלכוהול

הבר של חבילת איזיווד מספיק וקצת שדרגנו, בר שמפניות - עולה 7 שקלים כפול מספר באי האירוע

גנרטור

למקום אין גנרטור. אפשר לשלם להם עוד כמה אלפי שקלים. לקחנו את הסיכון אם כי זה תמוה שלא מספקים דבר כזה

גודל המקום

התחייבנו ל-170 איש, עד היום לא ברור כמה היו בפועל, אבל היו שלושה שולחנות ברחבת הריקודים

שירות

*נפגשנו עם איש מכירות א', בטעימות פתאום הופיעה אשת מכירות ב', שלא הייתה מודעת לכך שהאירוע בשני האולמות. כשסגרנו מול איזיווד מן הסתם הכוונה הייתה לשני אולמות וכך היה באירוע
**ביקשנו מלצר שיגיש למספר מבוגרים/נכים כדי שלא יסתבכו עם הבופה, אבל בהתחלה לא זכינו להבנה. נאמר לי להושיב אותם יחד ושאולי יש מישהו מהמשפחה שיעזור להם. היה מדובר בחמישה בני 80+ בערך, חלקם נכים. הייתי המומה מהקטע הזה. רק אחרי שעירבנו את איזיווד הסכימו להתחייב להגיש להם
*** אותו כנ"ל לגבי להשאיר מזנון פתוח עד מאוחר לטובת הצעירים
****את מנהל האירוע רצו שנפגוש ביום האירוע, בשש, כשנגיע. רק בעקבות בקשתנו ביום לפני האירוע הצלחתי לדבר איתו טלפונית (כי לא יכל להיפגש)

האירוע עצמו

ביום האירוע שני מנהלי האירוע מיכאל ולילך היו סופר מקצועיים, הכל זרם, ואם לא, לא נתנו לנו להרגיש בכך. הברמנים והמלצרים תפקדו היטב. תודה לאנשים שתקתקו לנו את האירוע ביעילות ועם חיוך

לסיכום,

נהנינו ואורחינו נהנו, אבל עשו לנו חיים קשים בדרך לחופה, והגענו עם חששות וסימני שאלה. ווחבל, כי עובדה שבמבחן התוצאה היה אירוע מצוין.
אהבתי: לא גן אירועים טיפוסי, למי שמחפש משהו קצת שונהעיצוב מקסים ואינטימיאוכל מצויןמיקום מרכזי, חנייה בשפעלא אהבתי אצל הספק:
לא אהבתי: עלויות גבוהות מעבר למחיר המנה. היינו מעדיפים לדעת את הכל מראש ולא לגלות עוד ועוד עלויות על הדרךשירותים - לא בסטנדרט של המקוםמחייבים לעבוד עם מעצב הביתתוספות של אלפי שקלים - גנרטור, חופה בדשאיחס - היינו שמחים לו היו הולכים לקראתנו יותרמתחתנים - נוכח כל מה שכתבתי עד כה, סכמו כל דבר קטן בחוזה. זה אומר שבמועד הסגירה אתם צריכים לחשוב על הפרטים הכי קטנים, כולל לו"ז אירוע, בקשות מיוחדות וכו', כי לא בטוח שיזרמו איתכם אחרי שנתתם את הצ'ק
הערות לגבי המחיר: יותר מ-300 בטוטאל, אין חורף קיץ, כולל דמי שירות, בר שמפניות, תוספת סלמון
סטוקו אירועים